Local

Sinucidere în lumea bună a Iaşului. Unul dintre cei mai apreciaţi psihologi de la Socola s-a spânzurat în biroul său, în timpul programului de muncă. Iată filmul tragedie – Exclusiv, Galerie Foto, Video

Publicat: 04 mai 2021
Cristian Petrescu, psihologul care și-a pus astăzi capăt zilelor la Centrul de Sănătate Mintală din Iași

O nouă tragedie a avut loc la Iaşi. În urmă cu puţin timp, un psiholog a fost găsit spânzurat la Centrul de Sănătate Mintală din municipiu.

Evenimentul nefericit a avut loc la centrul care face parte din Institutul de Psihiatrie „Socola” de pe strada Lascar Catargi. La faţa locului se afla un echipaj de Terapie Intensivă Mobila.

Update: Conform informațiilor pe care reporterii Cotidianului BZI le dețin, bărbatul care a recurs la gestul extrem se numește Cristian Petrescu.

Update: Trupul neînsuflețit al barbatului a fost ridicat de la Centrul de Sănătate Mintală. Se pare că bărbatul ar fi fost găsit spânzurat cu un dispozitiv improvizat de un cadru metalic din biroul său.

Momentan nu se cunoaşte motivul care l-a determinat pe bărbat să recurgă la suicid.

La fața locului s-au deplasat criminaliștii și un echipaj de poliție. Ar fi vorba despre un psiholog în vârstă de 40 de ani.

Comentarii
 • Sunt cateva intrebari care trebuie puse ca sa il incadram cu lumea buna (o sa ocolim situatia familiala, condoleante)
  1. Avea firma de aere reci ?
  2. Niscai terenuri la iesirea catre Letcani, ceva ?
  3. Audica?
  4. Jipan ?
  5. Barca ?
  6. Puscoci ?
  7. Vanator, pescar, gurmand (LOL) ?
  8. Analizor de gaze ?
  9. Recita in romgleza ?
  Zau, lumea buna a plecat pe lumea cealalta.

Adauga un comentariu