Cancan ultimă oră

Un puşcăriaş poreclit „Lucifer” a ucis 48 de deţinuţi violatori. Bărbatul, care riscă pedeapsa cu moartea, are un singur regret

Publicat: 28 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marcos Paulo da Silva, în vârstă de 42 de ani, din Brazilia, a ajuns la închisoare pentru tâlhărie. A devenit criminal după gratii, unde a ucis cu sânge rece, în decursul a 25 de ani, 48 de deținuți violatori. În închisoare și-a câștigat porecla Lucifer. Bărbatul are un singur regret. În prezent, faptele sale îi pot aduce condamnarea cu moartea, iar în acest caz, nu va mai putea ucide și alți violatori.

Într-un singur incident, brazilianul ar fi ucis un grup de cinci deținuți în închisoarea Serra Azul din Sao Paulo, în 2011, într-unul dintre cele mai sângeroase atacuri care au avut loc într-o închisoare.

Prizonierul riscă pedeapsa cu moartea

Marcos Paulo da Silva se confruntă el însuși cu moartea, după ce a fost condamnat la 217 ani de pușcărie, în urma faptelor sale. Potrivit rapoartelor locale, el nu a fost încă judecat pentru multe dintre crimele sale.

Acesta este motivul pentru care bărbatul este încă în viaţă. Autorităţile urmează să îl judece şi să îl condamne pentru fiecare crimă în parte. Criminalul a declarat în fața unui judecător că nu îi pare rău pentru crimele comise, însă regretă că e posibil să nu aibă timp să mai ucidă și alții.

„Nu regret că am ucis toți acești oameni. Au fost violatori”, a declarat pușcăriașul, notează Daiy Mail.

Psihologii care l-au evaluat pe da Silva spun că bărbatul a început să ucidă în închisoare, deşi nu a comis niciodată crime în exterior. Multe închisori îl refuză din cauza temperamentului său, iar psihologii susțin că nu este bolnav mintal, dar suferă de o tulburare de personalitate care trebuie tratată urgent.

Marcos Paulo da Silva a fost descris ca liderul unei bande de asasini, care avea ca unică misiune să îi ucidă pe membrii PCC, una dintre cele mai importante bande ale Braziliei.

Adauga un comentariu