Stiri

Un pusti de 15 ani a murit cand incerca sa-si faca un selfie cu pistolul tatalui sau

Publicat: 03 mai 2016
5

Un adolescent din India a murit dupa ce s-a impuscat accidental in cap in timp ce incerca sa-si faca un selfie cu pistolul tatalui sau. Ramandeep Singh, 15 ani, incerca sa-si faca o poza alaturi de sora lui mai mare cand a apasat pe tragaci in loc sa apese pe telefon pentru a face poza.

Tanarul a fost dus la un spital privat din Ludhiana, Punjab, dupa ce vecinii sai au auzit impuscatura si i-au alertat pe parintii lui care nu se aflau acasa la momentul incidentului tragic. Tanarul a murit.

Arma, un pistol de calibrul .32, era al tatalui sau ce avea licenta port-arma si era tinuta de acesta intr-un dulap, a dezvaluit politia. „Tatal baiatului si familia au spus ca incerca sa-si faca un selfie cu arma” a spus purtatorul de cuvant al politiei.

Aproape jumatate din cele 27 de decese suferite anul trecut din cauza selfie-urilor au avut loc in India. In Mumbai au fost stabilite 16 zone unde selfie-urile sunt interzise, in locatii periculoase, dupa ce un alt accident tragic a dus la moartea a 2 persoane in luna ianuarie.

India a depasit Statele Unite devenind a 2-a piata de smartphone-uri, fiind depasita doar de China.

Adauga un comentariu