Eveniment-Social

Un pusti de 17 ani poate intra in sala de operatie daca strange 30.000 euro

Publicat: 19 nov. 2014

La varsta de 17 ani un pusti din Iasi isi petrece mai mult timp prin spitale si cabinete medicale, iar cei pe care ii vede cel mai des sunt medicii care ii dau sperante. Razvan Mihnea a primit un diagnostic dur pentru varsta la care se pregateste sa-si serbeze majoratul si sa-si puna in practica cele mai indraznete visuri. In urma cu putin timp, Razvan Mihnea a fost diagnosticat cu chist arahnoidian cu dimensiunile 19/14/16 mm cu afectare a centrilor de memorie si risc de compresie pe centrii respiratori. Singura sansa a adolescentului este o interventie chirurgicala pe creier. Operatia poate fi efectuata doar cu neuronavigatie laparoscopica si costa 30.000 euro. Spitalele care pot efectua acest gen de interventii cu sanse mari de reusita sunt in Germania si Turcia. Parintii lui Razvan au inceput sa stranga fiecare leu din salariile modeste si au credinta ca vor reusi sa-si salveze fiul. Prietenii, rudele si cunostintele familiei au inceput sa puna bazele unei adevarate campanii umanitare pentru a strange cat mai repede suma de 30.000 euro. In zilele care urmeaza s-a facut apel ca cei care doresc sa ajute sa se intalneasca in zona Starii Civile pentru a primi anunturi si fluturasi pe care sa-i imparta prin municipiu. Fratele lui Razvan a inceput aceasta lupta contra cronometru pentru a putea ajunge la medicii din Germania sau Turcia. Cei care pot da o mana de ajutor sunt rugati de familia baiatului sa fie prezenti sambata in fata Starii Civile, la ora 14.00, pentru o mobilizare generala in vederea strangerii de fonduri. In acest moment familia are nevoie de voluntari care sa faca o minune si sa-si poata cumpara cat mai repede biletul de avion catre una din clinicile din strainatate. 

Tags:


loading...

Comentarii
  • Pacat de copil. Dar ce fel de parinti sunt aistia care in loc sa imprumute de la banca imediat caci am inteles ca au case, masini si sunt si doctori pe deasupra asteapta mila altora. Salvati copilul ca puteti si aveti cu ce nu asteptati va dea altii care poate au mai putini bani decat voi.

  • Daca ai stii cu adevarat situatia nu ai comenta. Da, sunt doctori si da, au bani dar sunt anumite motive pentru care nu pot sa faca un imprumut la banca. nu le voi preciza

Adauga un comentariu