Actualitate

Un recidivist a terorizat trecatorii la Gara din Podu Iloaiei

Publicat: 10 dec. 2014
1

Marti, in jurul orei 16:00, la Gara din orasul Podu Iloaiei a avut loc un incident violent la care au asistat zeci de oameni. Trecatorii care se aflau in zona au fost terorizati de un fost detinut eliberat in urma cu aproximativ din penitenciar. Individul respectiv a amenintat minute bune oamenii intalniti in calea sa, cautand fara motiv sa se ia la bataie cu trecatorii.

Citeste si:Soc in administratia ieseana. Primar si fost primar din judet trimisi in judecata pentru coruptie

Un tanar cu spirit cetatenesc care era in zona, fara sa-l cunoasca pe individul periculos, a luat problema in propriile maini si a facut liniste in zona. Acesta s-a dus langa Constantin C, in varsta de 35 de ani, s-a imbrancit cateva clipe cu el si a reusit sa-l imobilizieze, dupa care a chemat politia, aceasta ajungand dupa cateva minute de scandal.

Citeste si:Scandal cat casa la UMF Iasi! Bebe sexologul vrea sa-si razbune rusinea!

Politistii l-au incatusat pe fostul puscarias si l-au identificat ca fiind un condamnat pentru tentativa de omor, fiind eliberat an urma cu o luna. La o perchezitie mai amanuntita, acestia au gasit asupra sa un cutit de 30 cm lungime.

Martorii au ramas placut impresionati de curajul tanarului in caracterul caruia a primat spiritul civic si nu teama ca si-ar putea pierde propria viata.

Comentarii
    • Asa este! Din pacate se scrie: „…de doua ori …pentru a-l corecta…” si nu „…de 2 (doi) ori…pentru al corecta…”.
      In rest…felicitari tanarului curajos!

Adauga un comentariu