Remedii naturiste

Un remediu natural pe baza de patrunjel pentru curățarea rinichilor de nisip si pietre

Publicat: 23 feb. 2021
rinichi
Un remediu natural pe baza de patrunjel pentru curățarea rinichilor de nisip si pietre

Nisipul din rinichi este unul dintre cele mai frecvente diagnostice moderne. „Rolul” nisipului este îndeplinit de particule fine numite săruri. Anumite tipuri de săruri sunt grupate împreună și formează compuși mai mari – pietre. Pietrele și nisipul din rinichi indică dezvoltarea urolitiazei sau uroletizei.

Rinichii sunt un filtru natural care ne curăță sângele, ajută la menținerea constanței mediului intern al corpului, menține tensiunea arterială și participă la construirea celulelor roșii din sânge.

La început, boala renală apare asimptomatic; în majoritatea cazurilor, stadiul inițial al bolii renale este detectat întâmplător, de exemplu, în timpul unui examen fizic. Durerea și disconfortul în zona renală indică un proces patologic neglijat, al cărui tratament este destul de lung și are multe nuanțe.

Cu siguranță nu este necesar să subliniem importanța rinichilor pentru ca organismul să funcționeze bine. Fără ei, sângele nu este curățat de substanțe dăunătoare și se acumulează toxine precum excesul de sare. Prin urmare, este important să aveți grijă de ei, inclusiv de curățarea lor, pentru a ajuta la eliminarea în continuare a organismului de substanțe nocive.

Iată o modalitate naturală de a face acest lucru și de a-i stimula cu pătrunjel, care este un excelent diuretic și un aliment bogat în potasiu. Ajută la eliminarea organismului de toxine și combate acumularea de lichide. Acest remediu nu necesită multe ingredient și nu merită testat (dar trebuie evitat de femeile gravide). Desigur, sfatul unui medic este recomandabil dacă suferiți de pietre la rinichi.

Un remediu natural pe baza de patrunjel pentru curățarea rinichilor de nisip si pietre

Ingrediente

O mână de pătrunjel (sau coriandru) frunze
500 ml de apă

Tăiați frunzele grosolan și puneți-le într-o cratiță. Se toarnă în apă. Se lasă să fiarbă aproximativ zece minute. Luați de pe foc și lăsați-l să se răcească. Puneți acest amestec într-o sticlă pe care o veți păstra la frigider. Bea jumătate în fiecare zi, foarte rece. Dacă doriți să preparați un ceai cu aceste ingrediente, puteți, dar lăsați să stea 30 de minute înainte de a bea.

Vă recomandăm să faceți acest tratament de detoxifiere de două ori pe lună. Combinați acest remediu cu un aport bun de apă pe tot parcursul zilei. Pentru a-i spori eficiența, știi că alimentele de zi cu zi precum merele, lămâia și pepenele verde, de asemenea, ajută la curățarea rinichilor, iar uleiul de măsline ajută la evacuarea pietrelor la rinichi.

Adauga un comentariu