International

Un roman a facut 1.000 km ca sa-si violeze cu sotia nepoata de 9 ani

Publicat: 22 iul. 2011
Monstruozitate în satul Bogdanesti din judetul Valcea. Ca sa îi faca pe plac sotului, o femeie de 30 de ani, gravida în sapte luni, „i-a pregatit” nepotica pentru sex. Mai întâi a violat-o ea, apoi l-a chemat si pe sot. Andrei Rusu s-a învoit de la locul de munca, din Austria, zicând ca i-a murit mama, ca sa-si violeze împreuna cu sotia nepoata în vârsta de 9 ani.
Andreea si Andrei Rusu locuiesc în aceeasi curte cu sora femeii si cu nepotica lor, Elena, de 9 ani. În urma cu doua saptamâni, Andreea a început sa o cheme din ce în ce mai des pe Elena la ea în casa. Mai mult, a rugat-o sa ramâna peste noapte, sotul ei fiind plecat la munca, în Austria. Femeia a început prin a vizona filme porno împreuna cu micuta. Apoi, timp de câteva nopti, a agresat-o sexual folosind un vibrator. „Sotul m-a sunat si mi-a zis sa pregatesc fetita sa faca asta. Daca nu acceptam, ma ameninta la telefon ca da divort de mine, iar eu nu vroiam sa-l pierd ca barbat”, si-a justificat femeia gestul, scrie click.ro.
Dupa ce a considerat ca micuta este „pregatita”, l-a sunat pe Andrei în Austria si l-a chemat acasa. Întrucât îi trebuia o scuza destul de buna ca sa i se permita întoarcerea în tara, barbatul i-a spus patronului ca i-a murit mama si a venit într-un suflet acasa. Andreea Rusu si-a recunoscut fapta motivând ca a fost obligata de sotul ei. Dupa ce a strabatut aproape 1.000 de kilometri pâna în tara, duminica noaptea, pe 10 iulie, barbatul si-a gasit sotia acasa împreuna cu nepotica. A lasat-o mai întâi pe Andreea sa o violeze, a privit toata scena, apoi a facut el sex cu micuta, provocându-i numeroase rani. Dimineata, Elena s-a dus acasa plina de sânge, dar Andreea i-a spus surorii sale ca a avut o „buba” pe care i-a spart-o.


loading...

Comentarii
Adauga un comentariu