National

Un roman a fost BATUT si INJUNGHIAT in Franta

Publicat: 16 dec. 2014
Un roman fara adapost aflat in Franta a cazut victima unor localnici dintr-o comuna din sud-vestul tarii, care l-au batut si injunghiat pentru ca ar fi furat portofelul unuia dintre ei.
Cei trei barbati care l-au agresat pe romanul din Franta, despre care au spus ca ocupa ilegal o locuinta sociala si ca i-a furat bani unuia dintre ei, au fost trimisi in arest preventiv de catre autoritatile franceze.
Faptele s-au petrecut in comuna Dax din Aquitaine si ar fi vorba, mai degraba, de o reglare de conturi, potrivit publicatiei regionale Sud-Ouest. Agresorii au folosit o arma alba, cu care l-au ranit pe roman dupa ce unul dintre ei a spus ca acesta ii furase suma de 150 de euro. Cei trei agresori au varste de 19, 24 si, respectiv, 41 de ani.
Potrivit anchetei a reiesit ca in seara de sambata spre duminica, in care s-a produs agresiunea, cei trei si romanul au baut impreuna intr-un bar, unde abia se cunoscusera. Dupa ce au plecat de acolo, au hotarat sa petreaca in continuare acasa la unul dintre agresori. Spre dimineata, unul dintre suspecti a spus ca ii lipsesc 150 de euro si l-a banuit pe roman de furtul banilor.
Sursa: romaniatv.net 


loading...

Adauga un comentariu