Magazin

Un roman a iubit atat de ”sincer” o britanica incat a lasat-o fara aproape un milion de euro! Britanica era mai in varsta cu aproximativ 30 de ani

Publicat: 27 iul. 2018
1

Si-ar fi putut spune o britanica in varsta de 66 de ani, lasata cu inima franta si conturile golite de fostul iubit, un roman cu 37 de ani mai tanar, care probabil il declarase de atatea ori ca o iubeste sincer si dezinteresat… Potrivit Daily Mail, Christiane Shellard a hotarat sa se ocupe mai intai de conturi, dandu-si in judecata iubitul, in incercarea de a recupera macar o parte din cei aproape 750.000 de lire cheltuite pe fundul romanului.

Zi importanta pentru Liviu Varciu si Anda Calin! Ce se intampla astazi

Cu banii pe care i-a tapat de la iubita in varsta, dar bogata, fost angajat al unei firme de transport din Marea Britanie, Cristian Mihalea a reusit ca in doar 18 luni sa isi cumpere un apartament si sa porneasca o afacere. Mai exact, Mihalea a primit din partea femeii 500.000 lire sterline pentru a-si putea cumpara o casa, 170.000 lire sterline pentru a putea plati tratamentul tatalui sau, despre care a spus ca este bolnav, printre care un autoturism marca Porsche Panamera in valoare de peste 68.000 de lire sterline si o colectie de ceasuri extrem de valoroase.

Afacerea, un salon de infrumusetare in Fulham, l-a trecut pe numele surorii lui, o parte de bani i-a transferat in conturi din Romania, iar restul i-ar fi pierdut la pacanele, noteaza jurnalistii britanici. Autoritatile britanice i-au blocat conturile romanului, desi acesta a declarat in fata judecatorilor ca banii si bunurile primite de la Christiane Shellard nu au fost imprumuturi, ci cadouri.

Comentarii
  • pai asta faceam si eu,doar no sta cu una cu 30 de ani mai mare ca mine,doar o mica afacere pana imi iau portia si dupa aia o bag in ghizdaa mamei ei,in loc sa pun mana pe bulanele unei studente eu pun mana pe babe?iam luat averea si dao pullan me

Adauga un comentariu