National

Un român de 22 de ani, condamnat la închisoare pe viață. Ce a făcut acesta este înfiorător

Publicat: 14 feb. 2020

Andrei-Mihai Simion-Munteanu, în vârstă de 22 de ani, a ajuns în spatele gratiilor după ce a comis o dublă crimă în Branston, lângă Lincoln. Una dintre victime era mama lui, scrie BBC. Tânărul a strangulat-o până la moarte pe mama sa, dr. Premm Monti, în casa pe care aceasta o împărțea cu partenerul ei, Robert Tully, din Statele Unite ale Americii. Apoi, i-a aplicat mai multe lovituri cu un ciocan în cap lui Tully, până la omorât. Crimele au avut loc în 28 și 29 iulie, anul trecut.

După, românul i-a furat mașina lui Robert Tully și s-a plimbat prin Marea Britanie. Ulterior, poliția l-a găsit și l-a arestat în Aberdeen. Femeia de 51 de ani si bărbatul de 71 de ani au fost găsiți morți în casă, în 5 august. Întrebat de ce i-a ucis pe cei doi, Simion-Munteanu a declarat în fața instanței:

“Am crezut că sunt rău și dacă aș face asta, voi fi fericit. Trebuie să câștigi fericirea. Nu vine de nicăieri. Aș putea câștiga această fericire făcând rău.”

Andrei-Mihai Simion-Munteanu a fost condamnat la închisoare pe viață și trebuie să stea cel puţin 32 de ani după gratii înainte de a putea solicita eliberarea condiţionată.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu