International

Un roman din Italia a bagat ZECI DE CALATORI dintr-un autobuz in PANICA! Alerta falsa cu BOMBA i-a adus pe carabinieri pe capul lui

Publicat: 26 sept. 2016
1
Un cetatean roman este cercetat in Italia dupa ce, fiind in stare de ebrietate, a blocat cu autoturismul un autobuz de transport in comun, in orasul Milano, si i-a cerut soferului sa evacueze calatorii pentru ca la bord ar fi fost o bomba, situatie care s-a dovedit nereala, informeaza Il Giornale.

Citeste si: ULTIMA ORA! Atentat pe caile ferate. O bomba a explodat la trecerea unui tren

Imigrant roman, anchetat in Italia dupa ce a oprit un autobuz mintind ca la bord era o bomba. Romanul in varsta de 58 de ani a oprit cu autoturismul un autobuz al liniei 91, in zona Zavattari din Milano, spunandu-i soferului ca la bord erau doi sirieni care aveau o bomba. Carabinierii veniti rapid au descoperit ca romanul era in stare de ebrietate si voia sa opreasca doi imigranti care fusesera clienti ai barului sau dar nu platisera consumatia. Romanul este cercetat pentru lansarea unei alerte false, conducerea unui vehicul in stare de ebrietate, fara permis si fara asigurare.
Adauga un comentariu