Eveniment-Social

Un senator din Iasi vrea salariu mai mare, pentru haine

Publicat: 24 apr. 2015
1
Un senator din Iasi crede ca exista o solutie simpla pentru eliminarea gruparilor infractionale din institutiile publice din tara. Ionel Agrigoroaei, membru UNPR, crede ca problema poate fi rezolvata daca alesii tarii ar primi salarii decente, de macar 3.500 de euro, in timp ce politicienii corupti sa primeasca maximum 30 de ani daca sunt condamnati. Senatorul iesean crede ca alesii merita acesti bani, intrucat un reprezentant oficial al tarii are nevoie de haine si masini pentru a nu se face de ras in fata partenerilor din alte tari. De precizat ca salariul minim brut pe care il primeste un roman de la inceputul anului este 975 de lei, sume care de cele mai multe ori nu ajung pentru plata facturilor, asigurarea hranei sau a educatiei, in cazul in care in familie exista si copii.
„Chiar daca pe multi i-as deranja, o mie de euro, eu, personal, stiu ca trebuie sa vin în costume si sa-mi schimb în fiecare zi si camasile, si absolut tot, pentru ca am întâlniri cu delegatii din strainatate, am întâlniri la cel mai înalt nivel cu tot felul de persoane importante. Poporul român, cetatenii mei, ar trebui sa constientizeze ca eu nu ma pot duce în haine de santier sau în trening. Ar trebui sa înteleaga ca aici este vorba de o presiune enorma din partea multor grupuri de interese, chiar din partea acelor oameni corupti care sunt în institutii sau în afara lor, care încearca permanent sa faca presiuni pentru a influenta anumite legi. Daca eu nu am un venit care sa asigure un trai decent pentru familia mea, daca nu am asigurata o garantie ca daca sunt corect, eu sunt protejat de institutiile statului, va dati seama ca este o problema de eficienta, de credibilitate a institutiilor statului”, a spus Ionel Agrigoroaie. 
Comentarii
  • Si cand se intalneste cu vandame cu ce se imbraca? Acesti aciuatzi s-au inghesuit la parlament ca ciorile pe …., pentru avantaje de toate felurile, ce ma intereseaza pe mine de cum se imbraca? Face parte din riscurile meseriei, cand s-a inghesuit la alegeri nu a pus conditii, doar, doar de s-ar vedea alesi, oare nu se mai termina odata cu acesti pseudoparlamentari? Chiar nu mai au nici un pic de rusine? Ce au facut pentru Iasi de banii pe care i-au incasat?

  • Domnule s-au inventat spalatoriile si masinile de spalat rufe, iar pentru calcat camasile gasesti mata o matracuca sa-ti faca acset serviciu!!!

  • orice angajat are nevoie de haine…iar din salariul de 700 lei net nu poti lua nici macar de la „second-hand”…asa ca mai bine va faceti uniforma…mai parlamentarlor

Adauga un comentariu