Actualitate

Un senator iesean depaseste record dupa record. A schimbat iar partidul

Publicat: 19 feb. 2015
1

Senatorul iesean Ionel Agrigoroaei s-a inscris de ieri in randul filialei iesene a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR). Agrigoroaei s-a reinscris in UNPR dupa ce a mai trecut prin acest partid acum cateva luni. Parlamentarul a fost ales in 2012 pe listele Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) insa anul trecut a plecat la UNPR, dupa care la scurta perioada s-a reintors in formatiunea condusa de realizatorul TV. De ieri insa Agrigoroaei a revenit la UNPR. „Senatorul independent Ionel Agrigoroaei a redevenit membru al Uniunii Nationale pentru Progresul României. Senatorul Ionel Agrigoroaei a fost ales în circumscriptia electorala nr. 24 Iasi, colegiul uninominal nr. 1. Începând cu aceasta data, parlamentarul UNPR va activa în grupul PSD din Senatul României”, au mentionat reprezentanti UNPR Iasi. Pe langa Ionel Agrigoroaei, UNPR mai are alti trei parlamentari, deputatii Gheorghe Emacu si Camelia Bogdanici si senatorul Marin Burlea. De precizat ca Ionel Agrigoroaei a fost consilier local din partea PDL pana sa treaca la partidul lui Dan Diaconescu.

Comentarii
  • Asta este o mare p.a.na.r,a,ma si un fraer idiot un traseist politic care habar nu are ce vrea si noi idiotii platim asemenea lichele cum ne poate ajuta un asemenea om cand el nu isi poate gestiona problemele personale ?

  • Un accident politic care s-a prostituat pe bani . Isi joaca cartile pe bani stiind ca e ultimul sau mandat . Cine vredeti ca il mai pune pe lista dupa ce a aratat ca e mai mult decat un tradator- este o —– politica si o face numai pe bani.
    Fraieri ar fi cei din ppdd sa te mai primeasca dupa ce vei mai lua odata teapa !

  • pe asta l-a batut Dzeu , cu tiganii aia pe capul lui, dar nu si-a invatat lectia. El ramane un traseist abject, pana la coada. Ce ma mira,este ca si dna Bogdanici a inceput sa calce rau in strachini. Pana la urma, nu e nicio diferenta intre ei. Sa-i tinem minte, la urmat. alegeri..

Adauga un comentariu