Un sex pe zi tine doctorul la distanta

Publicat: 30 apr. 2010

Sexul sanatos duce la o viata sanatoasa. O viata sexuala fericita cu partenerul tau nu doar ca te ajuta sa ai o textura fina a pielii, acesta devenind matasoasa, dar arde si multe calorii si te mentine in forma. De asemenea combate astmul, amelioreaza durerile de cap, depresia si iti da o stare de liniste si de bine. Exista un consens comun din partea expertilor make-up, hair-stilistilor, sexologilor si a antrenorilor de fitness ca o viata sexuala viguroasa duce la o viata sanatoasa, atat fizic cat si emotional.
Sexul produce anumiti hormoni care aduc fericirea, iti contureaza corpul si promoveaza o minte sanatoasa. Totul despre sex contribuie la o stare buna de sanatate in general. Orice intimitate sexuala care este placuta, promoveaza bunastarea prin oferirea de mai multe avantaje psihice si fizice.
O viata sexuala buna, inseamna de asemenea o relatie buna cu partenerul si acest lucru face partenerul fericit, mai putin stresat, si in virtutea acestu lucru mai sanatos.
De asemenea, sexul accelereaza circulatia sanguina si metabolismul, care sporeste si mai mult bunastarea mintii si a sufletului si te ajuta sa te calmezi.
O relatie sexuala intareste legatura dintre cupluri, facand partenerii sa se simta in siguranta si iubiti.
Exista beneficii fiziologice de schimbari pozitive in parametri cum ar fi: pulsul, ritmul cardiac, scaderea tensiunii arteriale, dilatarea capilarelor pielii, conducand pielea sa straluceasca, arderea de calorii (in functie de durata actului si vigoare), exercitarea unor muschi, imbunatateste capacitatea pulmonara.
Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca sexul nu est eun tratament pentru boli.
Si sa tineti minte ca sarutul va tine la distanta de problemele dentare. Este medical acceptat faptul ca sarutul incurajeaza saliva sa spele mancarea de pe dinti si scade nivelul acidului care cauzeaza putezirea. De asemenea, previne acumularea placii dentare.
Sarutul actioneaza cam in aceeasi maniera cu guma de mestecat. Atentie insa ca persoana cu care va sarutati sa nu sufere de vreo infectie dentara pentru ca aceasta s-ar putea molipsi.loading...

Adauga un comentariu