Sanatate si frumusete

Un singur ingredient din bucatarie te scapa de punctele negre si parul de pe fata. Costa 50 de bani

Publicat: 11 apr. 2017
14

Punctele negre de pe fata se pot indeparta usor si nu ai nevoie de multe produse cosmetice costisitoare. De asemenea, cu aceeasi masca naturala pentru punctele negre poti indeparta si parul nedorit de pe fata.
Ca sa iti faci masca naturala care indeparteaza punctele negre, dar si parul nedorit de pe fata ai nevoie de un albus de ou, dar trebuie sa mai ai la indemana si vata sau dischete demachiante necusute pe margine.
Dupa ce separi albusul de galbenus, si il bati, poti incepe sa il aplici pe fata astfel: Dupa ce intinzi albusul pe fata cat mai bine, ia straturi subtiri de vata si intinde-le pe fata, peste albus.

Citeste si De ce nu e bine sa spargi cosurile de pe fata

Daca este nevoie, mai aplica albus pe deasupra, ca vata sa se poata lipi complet de piele. Evita zonele cu par pe care nu vrei sa le epilezi – sprancenele, tamplele si asa mai departe.
Dupa ce ai aplicat si vata pe intreaga fata, trebuie sa lasi masca sa se usuce complet. O poti lasa pe ten in jur de o ora ca sa fii sigura ca este uscata cand o tragi de pe fata.
Cand simti ca masca s-a uscat complet, o poti trage de pe piele, insa incet si nu dintr-o singura miscare, pentru ca ti se poate irita pielea. Daca nu s-au luat toate punctele negre de la prima incercare, poti repeta procesul peste cateva zile.

sursa: sanatatea

Adauga un comentariu