Sport

Un singur obiectiv, victoria! Penicilina, in vizita la ultima clasata

Publicat: 02 feb. 2016
1

Etapa a XIV-a a Diviziei A1 la volei feminin se disputa astazi. Voleibalistele de la Penicilina Iasi vor evolua în deplasare, la Bucuresti, în compania ultimei clasate, Rapid. Meciul va avea loc de la ora 19:30. Gazdele iesencelor nu au niciun punct si au câstigat doar doua seturi în treisprezece etape.

Elevele antrenorului Dan Gavril sunt hotarâte sa obtina toate punctele puse în joc, dupa ce în primele doua ”runde” ale returului au dat o buna replica campioanelor si vicecampioanelor tarii. Marina Kovacheva este optimista. Voleibalista din Plovdiv (Bulgaria) a evoluat la echipele de junioare si senioare ale clubului Maritza, cu care a câstigat campionatul national si ”Cupa Bulgariei”. A jucat apoi în Italia, Cipru si Turcia. A cunoscut România dupa mai multe turnee amicale la care Maritza Plovdiv a luat parte la Craiova, Târgoviste si Lugoj.

„Iasul seamana cu orasul meu, fiind o îmbinare între arhitectura veche si cea moderna. M-am adaptat bine si as vrea sa urcam în clasament pentru ca echipa este buna, are potential. Sper ca rezultatele favorabile sa atraga si mai multi spectatori pentru a ne sustine”, a declarat Marina. Jucatoarele iesene vor avea, apoi, un examen extrem de greu sâmbata, acasa, atunci când se vor confrunta cu ocupanta locului patru, Dinamo Bucuresti.

Adauga un comentariu