Titlurile zilei

Un șofer a creat panică în stația de tramvai din Piața Unirii! A ignorat semnul „Accesul Interzis” și a fost aproape să lovească o persoană! – VIDEO

Publicat: 23 iun. 2022
masina gri audi langa un tramvai verde
Un șofer din Neamț a intrat cu mașina în stația din Piața Unirii

Un bărbat care părea că nu a văzut semnul de „interzis” de la intrarea în stația de tramvai din Piața Unirii a efectuat manevre haotice, încercând să scape din încurcătură. Vrând să plece de acolo, bărbatul a trecut razant printre tramvaie și a fost aproape să lovească două persoane.

Bărbatul care avea la mașină numere de înmatriculare de Neamț a intrat pe strada Cuza Vodă, unde se află stația de tramvai din Piața Unirii. Acesta părea că nu ar fi văzut semnul rutier de „Accesul Interzis”. Bărbatul a fost sfătuit de oamenii care așteptau în stația de tramvai să se întoarcă pentru a nu risca să fie amendat de agenții de la Poliția Locală, aflați la doar câțiva metri mai încolo. Bărbatul a plecat grăbit, iar în manevra de întoarcere a automobilului a fost aproape să lovească un băiat.

Manevre periculoase în stația de tramvai din Piața Unirii

Șoferul avea mașină marca Volkswagen, cu număr de înmatriculare de Neamț, dotat cu stație emisie-recepție, cunoscută ca fiind cu scop „antiradar”. Acesta s-a panicat foarte tare când a văzut că vin tramvaie din ambele sensuri. În același timp, oamenii din stație l-au atenționat că nu este legal, din punct de vedere rutier, să se afle pe acel sector de drum.

„Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, facem precizarea că polițiștii Biroului Rutier Iași efectuează verificări în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași, Anca Vîjiac.

În momentul în care a executat manevra de întoarcere, bărbatul a încălcat linia continuă, motiv pentru care riscă să rămână fără permis de conducere.

Șoselele din Iași sunt un haos al pericolului

Recent, mai multe filmări cu șoferi ce nu respectă regulile de circulație au apărut în mediul on-line. Săptămâna trecută au fost vizați doi șoferi ce păreau că nu cunosc legislația.

Un șofer de taxi din Iași aproape ar fi fost motivul unei tragedii, chiar în centrul orașului, acesta a virat inopinat la stânga, tăind calea unui tramvai. Acesta a fost identificat în urma imaginilor care au circulat pe rețelele de socializare, iar poliția a început cercetările.

În aceeași zi, pe o altă stradă importantă din Iași, Bulevardul Tudor Vladimirescu, un șofer trece voit pe culoarea roșie a semaforului. Acesta pătrunde în una dintre cele mai aglomerate intersecții din zonă în trombă și ignoră semnalele sonore ale celorlalți participanți la trafic.

Pentru trecerea pe culoarea roșie a semaforului, șoferul riscă amendă și suspendarea permisului pentru 30 de zile. Și în acest caz, poliția de la Biroul Rutier Iași s-a autosesizat și a început cercetările pentru a stabili cu exactitate situația.

Pe șoselele din orașul Iași, unii șoferi par că își fac propriile reguli, neținând cont de pericolul pe care îl constituie pentru ceilalți participanți la trafic. Majoritatea accidentelor produse în ultima perioadă pe teritoriul orașului au fost cauzate de consumul de alcool, viteza excesivă și nerespectarea legilor rutiere. Unii ieșeni consideră că majoritatea ignoră cu bună știință regulile de circulație sau chiar nu le cunosc. În această categorie se poate încadra și șoferul care a intrat în stația de tramvai din Piața Unirii.
Comentarii
 • In Tudor la T17, intoarceri pe linie dubla,…..meserie…Politiaaaaa.. stationari in fata caselor de amanet…Politiaaa!!!!

 • Dar zecile de dube si camioane care aprovizioneaza zilnic restaurantul Select, claxonand pietonii de pe trotuarul proaspat pavelat si trecand printre calatorii din statia de tramvai, nu le vede nimeni? Sau duba celor de la Select (care se vede si in filmare) parcata in permanenta tot acolo, in statia de tramvai, in baza carei legi poate sta acolo ?

 • Un tzharan cu un cazan.
  Frate, s-au inteles cu totii sa se dea in spectacol.
  Ei nu pot intelege ca aici este Oras, suntem civilizati desi avem si noi gunoaiele noastre, nu ne mai trebuie ghiolbani din boston, vegasluy sau zdreamt.
  Fiti buni si carati-va indarat de unde ati descalecat, aici nu e nimic bun pentru voi.

 • Asa zic si bucurestenii de ieseni cand ii vad prin capitala….(ce cauta ciobanii aia din Moldova pe aici). Macar asta chiar daca a intors neregulamentar macar nu a omorat 4 oameni ! Orice padure are uscaturile ei .

 • Ionut,culmea e ca aia de a omorat 4 oameni nevinovati,pe linga ca e o mare nesimtita zicand ca nu ea era la volan ,e din alt judet…..(de loc)

Adauga un comentariu