Local

Un sofer beat s-a rasturnat cu masina si a aterizat intr-o curte – FOTO, VIDEO

Publicat: 17 iul. 2011

Accident spectaculos ieri seara, in dreptul localitatii Chicerea, din comuna Tomesti, provocat de un sofer beat. Masina pe care o conducerea acesta s-a rasturnat, a daramat gardul unei gospodarii de la marginea drumului si s-a oprit langa zidurile locuintei. Norocul a facut ca in curte sa nu se afle nimeni in momentul in care masina s-a rasutrnat. Pe locul din dreapta se mai afla un pasager, de asemenea aflat sub influenta bauturilor alcoolice. Satenii care au vazut accidentul au apelat numarul de urgenta 112, iar in scurt timp la fata locului s-au prezentat echipajele SMURD si ale Politiei Rutiere. A fost necesara interventia echipajului de descarcerare, deoarece soferul a ramas imobilizat in masina rasturnata.
Petru Chipiriceanu si Vasile Subasu, pasagerii autoturismului implicat in accident, au ajuns constienti la spital, unde au fost opriti pentru investigatii medicale. Din primele evaluari ale cadrelor medicale de la Spitalul Sf. Spiridon, cei doi s-a ales doar cu cateva contuzii.
Cel mai probabil, soferul se va alege cu dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducere a autovehicului pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice, dar si pentru distrugere.
Culmea, proprietarul casei in care a aterizat masina a incercat sa-si descarce nervii pe echipa de filmare a BZI, pe care a incercat sa o loveasca cu o scandura.

Comentarii
Adauga un comentariu