National

Un sofer beat si fara permis si-a bagat sotia insarcinata in spital

Publicat: 11 nov. 2011
1
In ultima perioada numarul accidentelor rutiere a crescut simtitor, iar partea tragica este ca aceste se soldeaza cu tot mai multe victime. Mai mult de atat se pare ca numarul inconstientilor care se urca beti sau fara permis la volan creste.
Un astfel de caz este si cel al unui saxofonist din Bucuresti care noaptea trecuta a pus in pericol nu numai viata lui ci si pe cea a sotiei si a copilului lor nenascut. Omul s-a suit beat la volanul masinii sale si a incercat sa conduca spre casa desi nu avea permis. Mai mult, sotia sa, care este insarcinata, a avut curajul de a se urca in drepta, scrie Cancan. Acest lucru nu a condus la nimic bun, iar omul a intrat cu masina intr-un parapet de pe bulevardul Magheru din Bucuresti. In urma impactului sotia acestuia a ajuns la spital cu rani usoare. Politistii au facut cercetari in acest caz si au descoperit ca soferul avea o alcoolemie de 0,45. Pentru fapta sa el se va alege cu dosar penal.
Comentarii
  • Nu soferul e vinovat,ci sotia sa.El era beat deci nu si-a dat seama de pericol. Dar consoarta lui de ce nu l-a oprit?Cum il iubeste pe el si copilul lor nenascut daca nu l-a oprit sa urce la volan in starea in care era el.

Adauga un comentariu