National

Un sofer care conducea cu piciorul in ghips a intrat cu masina intr-un pod, omorandu-si prietenul

Publicat: 11 mart. 2012
1
Tinerii se intorceau de la discoteca, iar impactul cu platforma de beton a fost atat de puternic incat a „zburat” motorul de pe masina. Conducatorul auto era baut la volan.
Sorin Constantin Barchi (25 ani), din localitatea Balcesti, a murit in aceasta dimineata intr-un teribil accident care a avut loc pe drumul ce leaga localitatile Mateesti de Sinesti, judetul Valcea. Potrivit Adevarul de Ramnicu-Valcea, soferul unui Audi, cu numere de Bulgaria, Marian Predoiu (25 ani), tot din Balcesti, nimeni altul decat prietenul lui Sorin, a intrat cu masina intr-un cap de pod.
„Accidentul s-a datorat vitezei neadaptate si a consumului de alcool, la proba cu etilotestul conducatorul auto avand o alcoolemie de 0,56 mg./l alcool pur in aerul expirat”, a spus insp. Alina Teodorescu, purtatorul de cuvant al Politiei Valcea. Cei doi tineri se intorceau de la discoteca din Berbesti, iar barbatul care conducea Audi avea si un picior in ghips.
Impactul a fost atat de puternic incat tanarul aflat pe locul din dreapta fata a murit pe loc, fiind nevoie de interventia echipajului de la descarcerare pentru scoaterea lui dintre fiarele contorsionate. Mai mult decat atat, la impactul cu podul, motorul a „zburat” de pe masina. Soferul s-a ales doar cu cateva rani usoare.
Adauga un comentariu