Local

Un sofer drogat din Iasi a intrat cu masina intr-un autoturism parcat la marginea strazii

Publicat: 19 oct. 2016
La data de 18 octombrie 2016, in jurul orei 12.00, politistii ieseni au fost sesizati prin 112 despre faptul ca pe strada Dimitrie Ralet a avut loc un accident rutier.
Deplasandu-se la fata locului, politistii au constatat ca un tanar, de 25 de ani, din municipul Iasi, conducand un autoturism pe strada Dimitrie Ralet, la efectuarea virajului la stanga, a intrat in coliziune laterala cu un alt autoturism parcat pe partea carosabila. In urma evenimentului rutier a rezultat avarierea ambelor autoturisme in proportie de 10%.

Citeste si: Student drogat, la volanul unei masini, in centrul Iasului

Conducatorul auto a prezentat la controlul efectuat asupra documentelor, o dovada inlocuitoare a permisului de conducere eliberata in data de 17 octombrie, fara drept de circulatie. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, constatandu-se ca nu se afla sub influenta alcoolului. Intrucat conducatorul autoturismului se exprima greoi invorbire si gestica, existand suspiciunea ca se afla sub influenta drogurilor, a fost condus la un spital pentru recoltare de mostre biologice, unde a refuzat prelevarea probelor. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si refuz de recoltare a probelor biologice.


loading...

Adauga un comentariu