Local

Un sofer UBER castiga, la Iasi, suma de 8.000 de lei pe luna! Iata cum

Publicat: 28 feb. 2019
27 Vizite 0 Comentarii
Editia PDF
11 Oct. 2019

Cea mai buna veste pentru taximetristii si soferii care vor sa castige un ban in plus! Venirea UBER la Iasi inseamna o sansa imensa pentru toti cei care au nevoie de bani, chiar daca au deja un serviciu.

In primele patru zile de la intrarea UBER in Iasi (adica de joi, 21.02.2019 – 24.02.2019 ) exista deja zeci de soferi care au castigat sume nete cuprinse intre 1.300 de lei si 1.700 de lei in doar 4 zile, cu toate comisioanele platite. La un calcul simplu, rezulta ca intr-o SAPTAMANA POTI CASTIGA PESTE 2000 LEI . INTR-O LUNA in care muncesti CATE 6 zile pe sptamana, poti castiga lejer suma de 8.000 de lei.

Plata este saptamanala, iar acesti bani iti raman doar tie, nemaifiind obligat sa platesti patronilor de taxi sumele pe care le platesc in prezent taximetristii, adica 180 lei pe zi. Asadar, daca vrei sa castigi sume importante de bani, in afara programului de la serviciu, daca vrei sa fii propriul tau sef, nu trebuie decat sa ne contactezi. Firma noastra respecta toti taximetristii din Iasi, astfel ca le facem o oferta pe care nu o pot refuza: taximetristii care au masini personale sunt invitati sa se alature echipei UBER Iasi, la sediul din Piata Unirii, pentru a avea sansa de a castiga lunar sume de aproximativ 8 mii de lei. Doar asa veti scapa de plata unor sume de 180 de lei/zi catre patronii firmelor de taximetrie.

Tarifele Uber in Iasi sunt transparente si sunt afisate în aplicatie înainte de a comanda o cursa. Toate platile sunt înregistrate electronic, indiferent daca sunt achitate cash sau card. Toate cursele vin cu o factura fiscala care poate fi descarcata de utilizatori din contul lor Uber. Astfel, UBER este fiscalizat suta la suta, iar pentru fiecare cursa primesti pe mail FACTURA si CHITANTA.

"UBER este un serviciu folosit de peste un milion de oameni in tara, este o alternativa foarte buna la masina personala. Au fost mai multe initiative de a reglementa acest serviciu. Suntem proreglementare, spunem de peste patru ani, de cand suntem in Romania, acest lucru. Ne-am intalnit de fiecare data cu reprezentanti din Parlament si Guvern pentru a prezenta modelul nostru de afacere si sustinem in continuare acest lucru. UBER este un serviciu suta la suta fiscalizat, colaboram doar cu entitati fiscale. Toate cursele vin cu o factura fiscala care poate fi descarcata de utilizatori din contul lor Uber. Astfel, UBER este fiscalizat suta la suta, iar pentru fiecare cursa primesti pe mail factura si chitanta. Nu sunt sume care sa nu fie inregistrate pe platforma. O industrie bazata pe cash va fi una mai putin transparenta, iar platile inregistrate electronic sunt mai usor de urmarit. UBER are o entitate in Romania, plateste taxe aici si ne dorim ca in continuare sa investim si sa dezvoltam serviciile din Romania. Lansarea de ieri din Iasi va contribui la acest lucru", a declarat Alexandra Corolea, reprezentantul UBER.

Tarif de baza    Pe minut      Pe kilometru      Tarif minim     Tarif de anulare (daca pasagerul anuleaza cursa dupa 2 minute )
2.0 lei                    0.3                1,8 lei                 7 lei                7 lei

Astfel, o calatorie de la aeroport la Palatul Culturii va costa aproximativ 17 lei, în conditii normale de trafic. Daca este prima data când folosesti aplicatia Uber, adauga codul promotional HelloIasi (meniul din stânga, Plata – Adaugati promocod) pentru a te bucura de prima calatorie gratuita, în limita a 10 lei.

De ce sa începi sa conduci ca partener Uber?

Programul este flexibil, pe scurt, lucrati când doriti;
Puteti folosi aplicatia doar în drum spre serviciu pentru a câstiga un venit suplimentar; Nu aveti nicio obligatie fata de noi, comisionul se retrage doar când lucrati.
Soferul trebuie sa aiba vârsta minima 21 ani, sa aiba bun simt si sa fie civilizat.
Masina trebuie sa îndeplineasca urmatoarele conditii: sa fie mai noua de 2004, sa aiba aer conditionat, 4 usi, sa fie curata, îngrijita. Comisionul este de 10% si 12,5 lei pe saptamâna pentru contabilitate, între firma noastra si dvs. se va realiza un contract de prestari servicii.
Documente necesare
Pentru a aplica este nevoie sa ai urmatoarele documente:
Carte Identitate (buletin)
Permis (mai vechi de 1 an)
Cazier judiciar (scos cu maxim 30 zile înainte)
Talon masina (certificat de înmatriculare)
RCA asigurare
Numere de contact
Pentru mai multe detalii legate de parteneriat, ne puteti contacta la numerele de telefon: 0739.145.573, 0721.216.341, 0721.216.527 sau la adresa de mail contact@uberiasi.ro. Pentru mai multe amanunte nu ezitati sa intrati pe www.uberiasi.ro.
Uber Nord-Est Iasi, partener oficial UBER!loading...

Comentarii
  • Normal ca fac incasarile astea , atunci cand o cursa Uber costa mai mult decat o cursa cu taxiul. Terminati o cu minciunele astea, nici in Londra nu faci banii astia pe Uber! Bzi a bagat flota de masini spre inchirie de 200 masini si au nevoie de publicitate si clientela!

  • „Taximetrisi traditionali ” De ce nu recunoasteti { aici ma refer si la patroni} ca furati statul la greu prin darea cu Quartul in aparatele de taxat caz penal, si stergeti sumele incasate , ce bani platiti voi la stat HOTILOR. Recomand soferilor buni treceti la UBER

  • Sa gasit rezolvarea UBER . MERG LA PRIMARIA IASI CER DOMNULUI DE ACOLO SA MI ELIBEREZE AUTORIZATIE PT RENT A CAR CU SOFER . ESTE OBLIGAT SA O FACA( am vazut pe cineva care a scos 4 autorizatii) la inceput cei de acolo au spus ca nu se poate sa luat legatura cu un avocat si imediat sa rezolvat , mai pe sleau cel de la primarie a zis ca nu ar vrea sa se faca o practica din aceasta . parca ar fi primaria lui.AVIZ TUTUROR SOFERILOR DETINATORI DE AUTO . PUTETI CERE LA PRIMARIE AUTORIZATIE RENT A CAR CU SOFER. MANOLACHE O SA CRAPE DE CIUDA

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit