Sport

Un star de la Hollywood vine sa-l vada pe viu pe Catalin Morosanu in gala de la Constanta

Publicat: 15 iun. 2015
1

Starul de la Hollywood, Costas Mandylor, celebru pentru rolul principal din filmele de groaza Saw, va fi prezent vineri, la Sala Sporturilor din Constanta, pentru a-i urmari la lucru pe Catalin Morosanu (sportiv din Iasi, legitimat la CS Cotnari Scorpions si pregatit de antrenorul Mihai Constantin) si Andrei Stoica în gala Superkombat, transmisa în direct în 93 de tari. Cu peste 60 de aparitii în productii cinematografice majore, în care a împartit platoul de filmare cu alti actori celebri precum Angelina Jolie, Denzel Washington, Jack Nicholson, Jason Statham sau Micky Rourke, Mandylor va sosi marti dupa-amiaza în România, urmând sa fie escortat pe toata durata sederii de cei de la Universal Security.

Este a doua oara când actorul cu origini grecesti ajunge în tara noastra dupa vizita din toamna anului trecut. Atunci, actorul în vârsta de 49 de ani s-a împrietenit cu campionul mondial Superkombat, Andrei Stoica, si i-a promis acestuia ca va reveni pentru a-l urmari si live. „Abia astept sa îi vad pe Morosanu si Stoica în actiune de lânga ring fiindca pâna acum am urmarit galele Superkombat doar la televizor. Voi îmbina utilul cu placutul pentru ca miercuri voi face si un casting la Crema Summer Club din Mamaia pentru un potential rol într-unul dintre filmele mele viitoare”, a declarat actorul.

Joi, Costas Mandylor si stafful sau, dar si vedetele Superkombat vor vizita un centru de plasament din Constanta, Micul Rotterdam, în cadrul campaniei umanitare Fight for Life. „Continuam sa avem actiuni de responsabilitate sociala, iar Costas a fost foarte receptiv si se va implica personal”, a declarat presedintele Superkombat, Eduard Irimia.

Gala Superkombat World Grand Prix, programata pentru vineri, de la ora 20:00, la Sala Sporturilor din Constanta, va programa un total de 13 confruntari profesioniste. Capul de afis al galei va fi duelul dintre Catalin Morosanu si cel mai înalt luptator din lume, Colin George, în timp ce Andrei Stoica va da piept cu francezul Abdarhmane Coulibaly.

Citeste si: Catalin Morosanu a dat lovitura: se bate pentru un milion de dolari in Dubai!

Citeste si: Lupta incendiara pentru Catalin Morosanu: va fi in direct in 93 de tari

Citeste si: EXPLOZIV! Catalin Morosanu va lupta cu Badr Hari intr-o gala de senzatie – VIDEO

Adauga un comentariu