International

Un strain a sunat-o, iar aceasta femeie a facut un lucru uimitor

Publicat: 14 mai 2013
1

Tu ce ai face daca ai primi un apel telefonic de la un strain care iti cere ajutorul? Raspunsul la aceasta intrebare ne poate defini ca persoana. Exact asa a gandit si o femeie din Florida, SUA, atunci cand a primit un telefon de la un strain complet, care locuia in Pennsylvania.

Thomas Buck, in varsta de 84 de ani, a format din greseala numarul femeii, Ashley Yasick, in varsta de 27 de ani, care isi pastrase numarul de Pennsylvania, desi se mutase. Acesta se afla in casa lui, a inceput sa se simta foarte rau (suferea de o infectie a sangelui) si a incercat sa o sune pe cumnata lui. „A fost unul din acele momente in care stii ca trebuie sa faci ceva”, a spus femeia.

Nu a reusit sa obtina multe informatii de la barbat, dar a cautat adresa lui pe internet. Imediat dupa aceea a sunat la departamentul de politie local si i-a rugat sa trimita ajutoare la locuinta barbatului. Acesta a fost gasit in stare grava si internat la sectia de Terapie Intensiva a spitalului din zona.

Leslie Notor, fiica lui Thomas Buck, a declarat pentru presa locala ca daca femeia nu ar fi trimis ajutoare, tatal ei putea sa moara.

Adauga un comentariu