Local

Un student beat facea slalom cu masina in campusul Tudor Vladimirescu

Publicat: 10 oct. 2016

La data de 8 octombrie, în jurul orelor 02:00, politistii locali din cadrul Serviciului 4 Politie Locala au sesizat faptul ca, în zona Campusului Universitar Tudor Vladimirescu, un conducator auto circula pe o artera de circulatie fara a respecta semnificatia indicatorului rutier „Accesul interzis”.

Oamenii legii au procedat la legitimarea conducatorului auto, ocazie cu care a reiesit faptul ca se numeste M. R. O, de 24 ani, domiciliat în municipiul Iasi. Având în vedere faptul ca persoana respectiva emana halena alcoolica, la fata locului a fost solicitata o patrula din cadrul Politiei Rutiere si în urma testarii cu aparatul Drager a fost indicata o concentratie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Cazul a fost preluat de lucratorii din cadrul Biroului Politiei Rutiere, pentru continuarea cercetarilor si dispunerea masurilor legale ce se impun în acest caz”, au declarat reprezentantii Politiei Locale Iasi.

Totodata, cu ocazia desfasurarii celei de-a XXV-a editii a Sarbatorilor Iasului, politistii locali din cadrul Serviciului Siguranta Circulatiei au anuntat ca vor asigura fluidizarea traficului rutier si pietonal, pentru a preveni crearea de ambuteiaje in zona evenimentelor religioase, cultural-artistice si comerciale organizate la Iasi.loading...

Adauga un comentariu