National

Un tânăr a fost bătut cu bestialitate în fața unui club de mai mulți paznici. A ajuns în stare gravă la spital

Publicat: 19 feb. 2020

Un tânăr a fost bătut cu bestialitate de mai mulţi paznici. Acesta s-a ales cu traumatism cranio-facial, hematom parietal, comatos.

“În jurul orei 3 şi ceva un bãrbat a sunat la 112 pentru a sesiza cã sunt douã persoane cãzute şi inconştiente în faţa unui club din oraş. La ora 03:33, acesta a revenit cu încã un apel pentru a întreba dacã mai vine o ambulantã, i s-a zis cã da, au intervenit şi colegii de la STS şi au întrebat dacã e cazul sã intervinã şi un echipaj de poliţie, a rãspuns cã nu, pentru cã între timp venise şi o patrulã care era în zonã şi a stat de vorbã cu persoanele prezente la faţa locului.

Doar una dintre victime a fost transportatã la Spitalul Judeţean Vaslui cu ambulanţa, în cazul celeilalte persoane nu s-a impus acest lucru. S-a întocmit un dosar penal pentru vãtãmare coporalã din culpã, iar în acest moment se fac audieri, urmeazã sã se vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere din zonã pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, a declarat purtãtorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Tânărul se afla într-o stare gravă şi a necesitat intervenţie chirurgicală.

„Ultimă bãtaie a fost cea mai gravã. Eu mã întorceam de la o petrecere, iar când am ajuns în dreptul clubului am vãzut jandarmi şi ambulanţe. Un bãiat zãcea pe jos, în stare de inconştienţă, plin de sânge. Cineva din interior mi-a spus cã bãiatul fusese bãtut sus, în club. Când au ieşit, aveau tricourile rupte, doi dintre ei abia se mai ţineau pe picioare.

A fost tãrãboi mare, vã daţi seama dacã a ieşit tot clubul afarã. Se ştiu şi agresorii, cel puţin unul dintre ei are interdicţie în mai multe cluburi din oraş, dupã ce a provocat alte bãtãi de genul. Am înţeles cã imediat dupã bãtaie au fugit şi sunt căutaţi şi acum de poliţie”, a povestit un martor al incidentului.

Adauga un comentariu