Stiri si curiozitati

Un tanar a marturisit ca a omorat 32 de oameni. A inceput sa ucida cand avea 13 ani 

Publicat: 20 mai 2019
3

Initial, Nicholas Brent Gibson din SUA a fost arestat in legatura cu moartea fostului lui coleg de apartament, Erik Stocker, 77 de ani. Apoi, autoritatile au descoperit ca tanarul care lucra ca artist tatuator este, cel mai probabil, un criminal in serie.  

Atunci cand ofiterii l-au adus pe Gibson pentru interogatoriu, interviul a luat o intorsatura intunecata si neasteptata. Dupa ce a spus in prima faza ca l-a ucis pe batran cu mainile goale, barbatul si-a schimbat declaratia spunand ca a folosit o sabie samurai pentru a-si ucide si mutila victima, potrivit news.com.au. 

Apoi, politistii au descoperit ca artistul tatuator a fost inchis timp de sapte ani pentru viol. Gibson a facut apoi o marturisire neasteptata. El a spus ca a ucis si alti oameni, mai exact 32 de oameni, incepand sa omoare de la varsta de 13 ani. 

Anchetatorii au inceput sa citeasca din nou dosarele persoanelor date disparute de-a lungul timpului, dar si ale celor mai recente cazuri, pentru a afla daca ceea ce a spus criminalul este adevarat. 

In prezent, Gibson ramane in inchisoare, iar investigatiile politiei din New York, Florida, California si Georgia continua. 
 

Adauga un comentariu