Local

Un tânăr a studiat la Iași și a ajuns artist în Londra! Maddu: ”Am crescut fiind expus la diferite genuri muzicale!” GALERIE FOTO

Publicat: 14 apr. 2022
o persoana care sta pe niste scari
Mădălin Oprișanu este tânărul care și-a început cariera la Iași

Mădălin Oprișanu este un tânăr cu vârsta de 28 de ani, care a studiat la Iași, mai exact la Universitatea Națională de Arte ”George Enescu” și care, acum, a ajuns artist în Londra. Tânărul este pasionat de muzică și vrea să ajungă un nume mare în această industrie. Totodată, Mădălin este și propriul compozitor. Acesta este stabilit de aproximativ 6 ani în Londra și e mândru de cele realizate până acum

Mădălin Oprișanu este cunoscut sub numele de Maddu, acesta ajungând să fie un artist în Londra. De loc, tânărul este din Botoșani, dar și-a început cariera la Iași, în cadrul Facultății de Interpretare, Compoziție și Studii Muzicale Teoretice.

El este stabilit în Londra de aproximativ 6 ani, iar acolo a prins contur cariera lui în muzică.

Maddu, ajuns artist în Londra: ”De când eram mic am avut o înclinație spre muzică și actorie”

Mădălin Oprișanu este tânărul care a ajuns să se bucure de succes în Londra. Este stabilit acolo de 6 ani, pentru că acel oraș îi creează siguranța zilei de mâine, fiindcă este o metropolă în care muzica e în centrul atenției. Acesta destăinuie cu emoție faptul că pasiunea lui a fost moștenită din familie.

”Încă de când eram mic am avut o înclinație spre muzică și actorie. Ținând cont că provin dintr-o familie implicată în industria muzicală, am crescut fiind expus la diferite genuri, din diferite culturi. Cred că te poți naște cu un anumit talent, dar, ca să ajungi să îl faci la un nivel profesionist este nevoie de foarte multă muncă și dedicație. În experiența mea de profesor de canto am avut cazuri în care cei care poate nu sunt foarte înzestrați, dar muncesc mult, îi depășesc pe cei care sunt talentați”, spune Mădălin Oprișanu, artistul care și-a început cariera la Iași.

Stilul muzical al tânărului a fost influențat de jazz, blues și soul, iar artiștii care îl inspiră pe Mădălin sunt Adele, Etta James, Ella Fitzgerald, John Legend și Billie Joel.

”Întotdeauna am fost foarte mult influențat de jazz, blues și soul. Artiștii principali care îmi influențează stilul compozițional sunt Adele, Etta James, Ella Fitzgerald, John Legend și Billie Joel. În stilul meu compozițional se pot identifica unele caracteristici ale stilurilor muzicale precum balade, pop și soul”, mai spune Maddu.

”Perioada în care am locuit în Iași a reprezentat începutul dezvoltării mele profesionale”

Mădălin Oprișanu susține faptul că perioada în care a locuit la Iași a reprezentat începutul carierei sale de succes, pentru că din primul an de facultate a început să colaboreze cu diferite localuri din Iași și a fost remarcat de unii angajatori ieșeni.

”Perioada în care am locuit în Iași a reprezentat începutul dezvoltării mele ca și cântăreț și compozitor. Încă din primul an de facultate am început să colaborez cu diferite localuri din Iași”, afirmă cu melancolie Mădălin Oprișanu.

Acesta este recunoscător pentru cele trăite pe meleagurile ieșene și este convins că succesul lui a pornit de la acele colaborări. Conform propriilor afirmații, ascultătorii din Iași l-au apreciat și a fost întrebat dacă are vreun CD sau album cu melodiile interpretate.

”Acele momente au reprezentat cu siguranță un plus enorm în dezvoltarea mea ca și compozitor. Îmi aduc aminte cu drag că, într-o seară, după ce am terminat programul, unul dintre invitații de la restaurant a venit să mă întrebe dacă am vreun CD cu piesele cântate, deoarece ar dori să îl cumpere. Când i-am spus că tot ce am cântat a fost doar improvizație, el a rămas uimit”, adaugă tânărul care a ajuns artist în Londra.
Comentarii
Adauga un comentariu