Actualitate

Un tânăr de 19 ani a vrut să se sinucidă și a provocat un accident. Patru persoane au fost rănite

Publicat: 24 ian. 2022
masina de politie ziua
În urma accidentului au rezultat patru răniţi, printre care o fată de 10 ani

Un şofer de 19 ani a lovit din spate, luni, un alt autoturism după ce acesta a virat brusc pentru a schimba sensul de mers, pe centura ocolitoare a municipiului Lugoj, spre autostradă. Impactul s-a soldat cu patru răniţi, printre care şi o fată de 10 ani. Poliţiştii au aflat că tânărul şofer vinovat de producerea accidentului lăsase acasă un bilet de adio.

„Un bărbat, în vârstă de 19 ani, a condus un autoturism pe DN 6-Centura Lugojului, dinspre Caransebeş înspre Timişoara, iar la intersecţia cu A6 a intrat în coliziune faţă-spate cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 46 de ani, care circula în aceeaşi direcţie de deplasare. În urma impactului cele două autoturisme au fost proiectate peste construcţia din intersecţia prevăzută cu sens giratoriu, acestea răsturnându-se în afara părţii carosabile”, transmite IPJ Timiş.

În urma accidentului au rezultat patru răniţi, printre care o fată de 10 ani

A fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„În urma evenimentului rutier au rezultat 4 victime, respectiv cei doi conducători auto şi doi pasageri, o minoră de 10 ani şi un bărbat, de 45 de ani, pasageri în autoturismul condus de femeie”, mai transmite IPJ Timiş.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, la momentul de față, poliţiştii fac cercetări în cazul tânărului de 19 ani, după ce au aflat că acesta a lăsat acasă un bilet de adio. Acesta nu le-a spus, însă, poliţiştilor încotro se îndrepta.
Comentarii
Adauga un comentariu