Local

Un tanar de 22 de ani a murit in strada! Caldura a mai facut o victima la Iasi

Publicat: 23 iun. 2016
1

Un tanar din Iasi si-a gasit sfarstul dupa ce a muncit la un vecin. Astfel, Mihai Loghin, in varsta de 22 de ani, a cazut secerat ieri dupa-amiaza, dupa ce a muncit mai multe ore la adunatul fanului. Imediat dupa ce a plecat de pe camp, se pare ca i s-a facut rau si nimeni nu l-a mai putut ajuta.

„A muncit la mine, la adunat de fan. A stat mai multe ore pe camp, apoi i-am spus sa mearga acasa, sa se odihneasca, apoi sa vina inapoi. Apoi am auzit ca a murit. Era un baiat bun, tanar, nu stiu ce sa spun. Nu stiam ca este bolnav sau ceva”, a declarat un vecint de-al tanarului. Fratele lui sustine ca sunt cateva lucruri care ii dau de banuit.

„Eu cand l-am vazut, era vanat la fata. Era umflat. Nu cred ca se poate asa ceva, sa mori si sa te umfli in cateva minute. Eu cred ca a fost batut de cineva. Acum, sa vedem ce va iesi la autopsie. Era sanatos si nu consuma alcool des”, a spus Aurel Loghin, fratele tanarului decedat.

Ieri, politistii au mers la fata locului si au facut cercetari, insa pana in acest moment nu exista suspiciuni in ceea ce priveste moartea tanarului. Cel mai probabil caldura l-a afectat, iar eventualele probleme cardiace i-au creat mari probleme. Imediat dupa ce i se va face autopsia, tanarul va fi luat acasa si condus pe ultimul drum.

Adauga un comentariu