Stiri

Un tanar din China si-a construit propriul iPad

Publicat: 15 iul. 2011

Entuziastii gadgeturilor ar face orice pentru un iPad – unii si-ar vinde chiar si un rinichi.

Dar potrivit TG Daily, un tanar din China a preferat o abordare diferita si total inedita: si-a construit singur tableta.

 

Intr-un video de 20 de minute postat pe Youku – echivalentul chinez al YouTube – Liu Xinying in varsta de 21 de ani asambleaza cu grija o serie de parti electronice, un touchscreen si o carcasa – adunate cel mai probabil de la magazinul de computere la care lucreaza.

Rezultatul muncii de doua saptamani a tanarului are carcasa din piele, keypad detasabil si ruleaza pe Windows XP. In afara de aceste “mici” diferente, tableta pare a fi numai putin mai groasa decat un iPad. Liu a adaugat chiar si un logo Apple.

Tanarul a declarat ca fabricarea dispozitivului l-a costat 2000 de yuani – putin peste 300 de dolari – adica aproape jumatate din pretul celei mai ieftine versiuni de iPad.

Dupa postarea video-ului, Liu a primit chiar si comenzi de la cateva persoane pentru a mai fabrica inca o tableta, dar acesta a refuzat, motivand ca a facut totul pentru a se distra.

Intr-un video de 20 de minute postat pe Youku – echivalentul chinez al YouTube – Liu Xinying in varsta de 21 de ani asambleaza cu grija o serie de parti electronice, un touchscreen si o carcasa – adunate cel mai probabil de la magazinul de computere la care lucreaza.loading...

Adauga un comentariu