Local

Un tanar din Iasi, bagat la inchisoare pentru folosirea „pisicutelor” de bancomate

Publicat: 09 mart. 2015
1

La sfarsitul saptamanii trecute, autoritatile au reusit sa dea de urma unui tanar din Iasi care a comis mai multe infractiuni economice in ultimii ani. Astfel, politistii au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis pe numele lui Eduard M., domiciliat în Iasi, care are de executat o pedeapsa de 5 ani închisoare pentru savârsirea infractiunilor de folosire de instrumente de plata falsificate, spalare de bani si trafic de droguri, acesta facand parte dintr-un grup infractional organizat. Tanarul a fost depus în Penitenciarul Iasi.

Citeste si: Adolescent in coma alcoolica, dus de urgenta la Spitalul Sfanta Maria

Totodata, la data de 5 martie, politistii din cadrul Sectiei 6 Politie, l-au depistat în zona ses Bahlui pe Ionut C., in varsta de 19 ani, care a fost condamnat pentru furt calificat. În baza sentintei penale, emisa de Judecatoria Iasi, acesta a fost introdus în Centrul de Detentie Tichilesti, judetul Braila, având de executat 2 ani de închisoare.

De asemenea, la data de 6 martie, politistii Biroului Urmariri au efectuat o descindere domiciliara la o adresa de pe raza comunei Holboca, fiind depistat si retinut urmaritul national Vasile V., in varsta de 49 ani, care a fost condamnat la un an si 6 luni închisoare pentru comiterea mai multor infractiunii de conducere fara a poseda permis de conducere.
Adauga un comentariu