Titlurile zilei

Un tânăr din Iași vrea să smulgă copilul din brațele unei videochatiste de care s-a îndrăgostit. Și-a ieșit din minți când a văzut-o însărcinată în fața camerei de filmat – (Exclusiv)

Publicat: 22 iun. 2021
O femeie însărcinată care face videochat și un băiețel ținut de mâini de părinți
Doi ieșeni își dispută în instanță custodia copilului: femeia, acuzată de bărbat că a făcut videochat în timp ce era însărcinată

Doi părinți din Iași își dispută în instanță custodia asupra băiețelului lor. Andrei C. și Elena D. au ajuns să-și aducă tot felul de acuzații, în încercarea de a-și obține copilul. Chiar în fața judecătorilor ieșeni, bărbatul și-a acuzat fosta iubită că a făcut videochat în timp ce era însărcinată, probabil pentru ca balanța să încline în favoarea lui

Un ieșean i-a adus acuzații grave în instanță fostei sale iubite! Tânăra a fost prezentată de bărbat ca o mamă denaturată, care făcea videochat și în timpul sarcinii! Cei doi încearcă să-și împartă custodia asupra băiețelului lor!
Scandalul a izbucnit după o relație pe care Andrei C. și Elena D. au avut-o. Din această relație a rezultat un băiețel, care s-a născut în urmă cu aproximativ 3 ani. Chiar dacă s-au iubit, între cei doi ieșeni au intervenit, la un moment dat, neînțelegeri peste care nu au putut trece, astfel că au decis să se despartă.

Tânăra din Iași, acuzată că făcea videochat și în timpul sarcinii: „Am rugat-o să renunțe!”

La începutul lunii ianuarie a acestui an, ieșeanul Andrei C. a decis să o dea în judecată pe fosta lui iubită, Elena D. Bărbatul le-a cerut magistraților să stabilească exercitarea autorității părintești și să stabilească un program de vizitare a minorului. Astfel, ieșeanul a solicitat stabilirea unui program de legături personale cu minorul în următoarea modalitate: de două ori pe lună, în prima și a treia săptămână a fiecărei luni, cu luarea minorului la domiciliu, respectiv luarea lui în timpul vacanțelor școlare, nu doar la domiciliul femeii, ci și în deplasări de tip vacanțe prin țară cu împărțirea timpului în mod egal între părinți, el beneficiind de prima jumătate a fiecărei vacanțe.

„Am avut o relație de concubinaj cu reclamanta, din care a rezultat minorul. Neînțelegerile care au generat ruperea relației cu reclamanta au fost generate de deciziile pe care le lua ea fără a mă consulta, manifestate după nașterea copilului. Cea mai mare nemulțumire a mea a fost legată de practicarea activității de videochat, prestată de reclamantă atât pe parcursul sarcinii, cât și ulterior nașterii copilului. Asta, deși am rugat-o în repetate rânduri să renunțe! Ea refuză să-mi permită să am legături personale cu minorul”, a afirmat ieșeanul în fața judecătorilor.

Ieșeanca nu a fost de acord cu fostul iubit: „Copilul îi spune «tată» actualului logodnic!”

De cealaltă parte, ieșeanca Elena D. a cerut respingerea acțiunii făcute de fostul iubit. În schimb, femeia a propus admiterea unui program restrâns de relații personale dintre tată și fiu.

„După nașterea copilului, noi ne-am despărțit. El nu s-a mai interesat de minor decât formal, în câteva mesaje. Eu sunt în prezent într-o relație stabilă, de lungă durată, cu un bărbat cu care sunt și logodită, care este profund atașat de copil și căruia minorul îi spune «tată»! Eu propun un program de legături personale în următoarea modalitate: întâlniri între tată și copil de două ori pe lună, în prima și a treia duminică, de la ora 17:00, la ora 19:00, într-un loc neutru, în prezența mea!”, a susținut ieșeanca.

Totuși, judecătorii ieșeni au constatat că se impune stabilirea unui program prin care tatăl să-și poată vedea băiețelul.

„Instanța admite în parte cererea. Stabilește în favoarea reclamantului următorul program de legături personale cu minorul: în primul și al treilea weekend din fiecare lună, în ziua de sâmbătă, între 16:00 și 19:00, în primul și al treilea weekend din fiecare lună, în ziua de duminică, între 10:00 și 13:00, a doua zi de Crăciun, între 10:00 și 13:00, a doua zi de Paște, între 16:00 și 19:00, de ziua de naștere a minorului, reclamantul va petrece 3 ore în intervalul 16:00 – 19:00, în vacanța de vară, în prima săptămână din august, între 16:00 și 19:00 (toate acestea – la locuința mamei / într-un loc public în prezența mamei). Respinge în rest acțiunea”, au menționat magistrații din cadrul Judecătoriei Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu