Actualitate

Un tanăr din Pașcani cel mai bun junior la tenis din Romania (VEZI FOTO)

Publicat: 10 ian. 2014

Un tanar de numai 17 ani din Pascani a reusit sa isi adjudece titlul de cel mai bun junior la tenis din Romania, in anul 2013. Bogdan Apostol, care se antreneaza in prezent in orasul Medias, este legitimat la Clubul Sportiv Municipal din Pascani, iar in anul trecut a reusit performante demne de invidiat.

Tenismanul a strans nu mai putin de 30.000 de puncte, care l-au propulsat pe locul 79 in lume la categoria juniori mici si i-au dat dreptul sa participe la marile turnee de tenis din lume.

tenis Bogdan Apostol1Potrivit tatalui sau, sportivul a fost sustinut financiar de clubul din Pascani si a fost la un pas sa participe Australian Open, primul turneu de Grand Slam, organizat la jumatatea lunii ianuarie.

Insa, datorita distantei mari si a costurilor ridicate, Bogdan a hotarat impreuna cu antrenorul sau Toni Gaspar sa se mai antreneze pentru a se prezenta la urmatoarele turnee mondiale.

tenis Bogdan Apostol2Bogdan Apostol este nascut la data de 17 ianuarie 1996 si datorita rezultatelor inregistrate pana acum, se anunta a fi un sportiv de mare valoare al Romaniei.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit