BZI LIVE

LIVE VIDEO – Un tânăr instrumentist ieşean şi-a deschis un vlog pe perioada pandemiei de Covid-19! Ce subiecte abordează şi ce costuri implică un asemenea proiect, ne va povesti Tudor Olărașu la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 18 oct. 2020

Luni, 19 octombrie, de la ora 11:00 la BZI LIVE în maratonul de promovare a tinerilor artişti ieşeni va veni Tudor Olărașu, instrumentist şi mai nou, vlogger. Invitatul Biancăi Ciubotariu va discuta despre motivele care l-au determinat să îşi facă un vlog, despre subiectele pe care le abordează, dar şi ce costuri implică un astfel de proiect. Totodată, Tudor va discuta despre cum a afectat pandemia de Covid-19 activitatea artiştilor şi mai ales, cum au reuşit să-şi câştige existenţa. Tudor are un studio de înregistrări în Iaşi, înfiinţat cu câţiva prieteni. Tudor va povesti şi despre proiectele care se desfăşoară acolo.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • La Maternitatea Elena Doamna din Iasi directorasul Martinescu si cu lidera Buzea au luat banii de la masti si tichetele de vacanta .Ar fi bine un control de la Anaf sa se vada si contractele pe aprilie , mai , iunie . Doamna lidera de sindicat merge in concediu primavara in Italia , cand vine vara merge in Spania si in toamna merge 2 saptamani si in Grecia . Angajatii isi cumpara masti din banii lor si echipament de lucru .

Adauga un comentariu