Magazin

Un tanar si-a surprins unchiul in timp ce-i VIOLA iubita. Risca sa infunde puscaria pentru RAZBUNARE

Publicat: 05 ian. 2015
1
Un tanar s-a gandit sa faca o fapta buna de Sarbatori si a mers in vizita la unchiul sau, pe care nimeni din familie nu-l placea. Si-a luat iubita cu el si au mers la babatul care locuia intr-o zona mai retrasa din Carolina de Sud.
Initial totul a fost bine, au mers la cumparaturi, au pregatit masa festiva, apoi unchiul sau i-a spus ca se duce in camera sa sa se odihneasca si l-a rugat pe nepot sa mearga in oras si sa mai cumpere cate ceva, pentru ca el uitase. Tanarul n-a banuit nimic rau, asa ca si-a lasat prietena sa mai faca treaba prin casa si a mers la cumparaturi.
Baiatul s-a urcat in masina si a plecat linistit, insa pe drum si-a dat seama ca a uitat banii pe masa din bucatarie. Semn providential, pentru ca, intorcandu-se la casa unchiului, a auzit zgotome infundate si gemete  din camera unchiului sau. Crezand ca ar putea avea probleme de sanatate, tanarul s-a dus repede sa vada ce se petrece.
Deschizand usa camerei, baiatul a turbat instant. Iubita sa era pe jumatate dezbracata si legata la gura, iar unchiul sau se urcase pe ea, facandu-si placerile bolnave. Tanarul a pus instinctiv mana pe o lampa de metal aflata pe o masuta si i-a aplicat violatorului o singura lovitura la cap, acesta pierzandu-si constiinta.
Si-a dezlegat repede iubita, apoi a sunat la politie sa raporteze violul. Oamenii legii i-au spus ca un echipaj apare imediat si sa nu ia legea in propriile mani. Din pacate, baiatul n-a rezistat tentatiei, mai ales ca violatorul se dezmeticise si pretindea ca fata ar fi venit la el sa faca amor. In cele zece minute, cat a durat sa vina oamenii legii, tanarul si-a batut unchiul pana l-a desfigurat. L-a batut asa de tare, incat politistii ajunsi la fata locului au crezut ca au ajuns la locul unei crime. „Era sange pe pereti, peste tot. L-a batut rau de tot. A trebuit sa-i punem catusele tanarului, n-am putut sa-l potolim altfel”, se arata in raport, citat de media locala.
Violatorul se afla acum in custodia politiei, dupa ce a petrecut o saptamana in spital, insa l-a acuzat pe nepotul sau de tentativa de omor, iar acum tanarul risca puscaria daca va fi gasit vinovat.
Sursa: jurnalul.ro 
Comentarii
 • Tanarul a pus instinctiv mana pe o lampa de metal aflata pe o masuta si i-a aplicat violatorului o singura lovitura la cap, acesta pierzandu-si „constiinta”.

  Si-a pierdut constiinta ?

  Vai de mama voastra care v-a facut, analfabeti ordinari !!!

  Scursuri ale societatii, jeguri umane, cum puteti scrie asta ?

  Voi va numiti „jurnalisti” ?

  Ar fi trebuit sa scrieti ca si-a pierdut cunostinta, nu constiinta, analfabetilor !!!

  Vai de voi, bzi e la pamant…

  Oare nimeni nu verifica articolele ratatilor astora inainte de publicare ???

  Fituica de caacat.

Adauga un comentariu