Magazin

Un tanar si-a ucis iubita dintr-un motiv incredibil

Publicat: 03 apr. 2013
1

Darrius Johnson, in varsta de 22 de ani, din Florida, SUA, si-a ucis recent iubita dintr-un motiv total stupid. Mai mult, planuia sa-si omoare si bunicul, dar din fericire acesta statea mult prea departe.

Darrius locuia de ceva vreme cu Monica Gooden, 23 de ani, dar nu era sigur in ce zodie este iubita lui. Nu ca ar parea un lucru care sa iti dea prea mult de gandit, dar se pare ca pentru tanar acest aspect era foarte important.

Nu se stie cum, Darrius a ajuns la concluzia ca Monica era in zodia Taur, lucru care i s-a parut de neacceptat, considerand acest semn astral drept unul negativ si chiar malefic, intr-o relatie. Dorind sa scape de „amenintarea” zodiei iubitei sale, americanul a lovit-o cu o consola de joc si a injunghiat-o, pana a ucis-o, iar ulterior planuia sa-si omoare si bunicul, Taur si el, dar din fericire barbatul locuia in alt oras.

Cand a fost arestat si a marturisit motivul pentru care si-a omorat iubita, Darrius a aflat si un adevar crunt: Monica era nascuta in noiembrie, astfel incat nu avea cum sa fie in zodia Taurului, conform libertatea.ro

Adauga un comentariu