Eveniment-Social

Un taximetrist l-a batut cu bata pe un tanar de 18 ani

Publicat: 27 dec. 2001

•Pentru ca i s-a spus sa dea muzica mai incet, un taximetrist a sarit la bataie la unul dintre pasageri •Ieseanul batut mar, un tanar de 18 ani, a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie cu traumatism cranio-facial
Ieri noapte, in jurul orei 3, Dan Ianisevschi si Elena N. , dupa ce au petrecut cateva ore in discoteca Viper, au iesit la statia de tramvai din Tudor Vladimirescu, de unde au luat un Tico al firmei For You. Dan Ianisevschi se simtea rau si a rugat-o pe Elena sa-i spuna taximetristului sa conduca mai domol si sa reduca volumul la casetofonul masinii, care era dat la maxim. Iritat de „tupeul” pasagerilor, taximetristul le-a spus ca daca nu le convine atmosfera, n-au decat sa coboare. Cu toate ca nu au apucat sa mearga mai mult de trei minute, cei doi i-au spus taximetristului sa opreasca si sa le spuna pretul afisat pe aparat, pentru a plati. Dan Ianisevschi sustine ca atunci cand a scos banii, taximetristul i-a dat o palma, motivand ca isi bate joc de el, pentru ca l-au oprit la mijlocul drumului. „Chiar daca l-as fi oprit fara nici un motiv, nu ar fi trebuit sa ma loveasca. Cu toate ca imi era rau, gestul taximetristului de a ma lovi m-a infuriat peste masura, fapt pentru care l-am injurat. I-am aruncat banii in masina si am dat sa plec pe jos. In cateva momente, din urma m-a ajuns taximetristul care avea o bata in mana, m-a tras de geaca, dupa care m-a lovit in fata cu bata de mi-au sarit ochelarii. Am cazut jos, unde am mai primit in ceafa si pe spate cateva lovituri cu acea bata”, ne-a declarat Dan Ianisevschi.
Tanarul, care abia a implinit 18 ani, a crezut ca nu va mai scapa cu viata din acest incident. „Cand a vazut ca se apropie o masina, taximetristul s-a urcat in masina lui si a plecat in tromba. Eu, care am asistat neputincioasa la aceasta scena, am reusit sa retin indicativul acelui Tico, care este 218; mai stiu si ca avea parbrizul crapat. Din masina care s-a oprit langa noi au coborat doua persoane care s-au recomandat ca fiind ziaristi din Bucuresti si care ne-au condus cu masina lor la sediul Politiei, iar mai tarziu, acasa. Au fost doi oameni adevarati si as dori sa le multumesc si pe aceasta cale pentru sprijinul acordat”, ne-a declarat Elena N. Dan Ianisevschi a ajuns in final la Spitalul de Neurochirurgie, unde doctorii i-au stabilit diagnosticul de traumatism cranio-facial si au recomandat internarea pentru alte investigatii.
Ofiterul care se ocupa de acest caz, capitanul Marian Filimon, a pretins ca nu poate furniza numele taximetristului, pana cand nu se va dovedi cu certitudine eventuala vinovatie a acestuia. „Nu cred ca este necesar sa va spun numele acelui taximetrist, deoarece nu suntem siguri daca se face vinovat de mai mult decat un simplu scandal, iar daca victima agresiunii nu va prezenta un certificat medico-legal, acest taximetrist va primi cel mult o amenda contraventionala”, a afirmat capitanul Filimon.
Teo FURTUNAloading...

Adauga un comentariu