Eveniment-Social

Un timplar a fost tilharit de doi rromi si o tigancusa insarcinata

Publicat: 26 apr. 1999

•Pe 4 ianuarie 1999, Constantin Olaru a dat unor tigani 50.000 lei pentru ca acestia sa-i aduca o prostituata. Cu salariul asupra sa (circa 600.000 de lei), Olaru a baut in ziua respectiva la barul „Arum” din Tirgu Frumos. Avind chef de vorba, el i-a chemat pe tiganii aflati la o masa alaturata si le-a facut cinste cu vodca si cafea. La un moment dat timplarului i s-a urcat alcoolul la cap si i-a intrebat pe romi daca „nu au o fata pentru el”. Tiganii au batut imediat palma cu „cetateanul turmentat” si au luat legatura cu Vasile Roman, care a adus-o pe Florica Cracea, o fetisoara insarcinata.

Din ancheta procurorilor reiese ca tiganii l-au dus pe Constantin Olaru intr-un bloc retras, spunindu-i acestuia ca il duc intr-o casa unde sa-si petreaca noaptea cu tigancusa.
Momindu-l astfel intr-un loc retras, cei doi tigani, Mihai Nita si Vasile Roman l-au lovit cu pumnii si picioarele pe timplar pina cind acesta a cazut jos in stare de inconstienta.
Tiganca i-a luat banii pe care i-a dat ulterior lui Vasile Roman.
Victima a depus o plingere la politie in aceeasi zi, si la scurt timp agresorii au fost prinsi si dusi la Parchet, unde au fost arestati pentru tilharie. Pentru ca este insarcinata, Florica Cracea, complicea celor doi, nu a fost arestata.
Oana BUGEAGloading...

Adauga un comentariu