National

Un tir s-a răsturnat pe A1. Oamenii au rămas înmărmuriţi când au văzut cu ce era încărcat

Publicat: 10 sept. 2020
Un tir s-a răsturnat pe A1
Un camion cu 200 de porci s-a răsturnat pe A1. Animalele, blocate sub remorcă

Accident grav în urmă cu puțin timp. Un tir s-a răsturnat pe A1. Camionul încărcat cu sute de porci s-a răsturnat pe marginea șoselei. În urma accidentului, șoferul a reusit să iasă din cabină, însă animalele au rămas blocate în vagonul tir-ului. Salvatorii se chinuie să deblocheze remorca pentru a mai salva din porci.

Accident grav pe autostrada București-Pitești. Un tir încărcat cu sute de porci s-a răsturnat pe marginea șoselei. Șoferul a reușit să iasă din cabina mastodontului, dar animalele au rămas captive în remorca tir-ului. Unele au decedat la impact. Salvatorii se chinuie să deblocheze remorca pentru a mai salva din porci.

Un tir s-a răsturnat pe A1. Oamenii au rămas înmărmuriţi când au văzut cu ce era încărcat

La fața locului s-a dat mobilizarea. Intervin o autospeciala cu modul de descarcerare, o autospeciala de stingere cu apa și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor. Șoferul, din fericire, nuu a fost rănit. Autotrenul este răsturnat în afara părții carosabile. TIR ul transporta aproximativ 200 de porci care se sunt blocați În remorca tirului . Posibil ca unii dintre ei sa fie morți.

Pompierii încearcă sa repună TIR ul pe roți cu ajutorul unei macarale și să deblocheze ușile remorcii pentru a putea muta animalele.

Filmul unei tragedii în trafic! Care sunt pistele pe care merg anchetatorii după accidentul rutier din Bucium, Iași

Filmul tragediei din trafic este de necrezut. Atât șoferul, cât și fetița care se juca în curte au murit pe loc. Anchetatorii iau mai multe variante în calcul și urmează să se facă mai multe expertize pentru a stabili ce s-a întâmplat. Cert este că șoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului, iar containerul pe care îl transporta s-a desprins. Mai apoi, capul tractor a dărâmat mai multe garduri și s-a oprit într-o casă

Accident la Iași. Pe 8 septembrie, în jurul prânzului, un apel la numărul unic de urgențe avea să anunțe o tragedie. Un TIR scăpat de sub control a distrus gardul unei proprietăți și s-a oprit într-o vilă din zona Bucium. În urma accidentului, o fetiță în vârstă de 3 ani și șoferul TIR-ului în vârstă de 55 de ani au decedat. Ce s-a întâmplat în Bucium este greu de spus. TIR-ul care era condus de un șofer din Constanța circula dinspre Vaslui către Iași. Într-o curbă, acesta a intrat în balans, vagonul metalic pe care îl transporta a sărit, iar capul tractor a rupt o țeavă de gaz, a rupt două garduri și s-a oprit într-o casă.

Șoferul TIR-ului și fetița care se juca în curte nu au avut nicio șansă

După apelul la 112, mai multe echipaje medicale, pompieri și polițiști au ajuns la fața locului. A început o cursă contracronometru pentru salvarea celor răniți. Medicii au găsit o copilă de doar 3 ani în stop cardio-respirator. Leziunile pe care le-a suferit au fost practic incompatibile cu viața, iar în cele din urmă au fost nevoiți să declare decesul. Medicii nu au putut face nimic nici pentru șoferul TIR-ului. Acesta a fost practic strivit în urma impactului.

„Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt. S-a dispus efectuarea necropsiilor pentru stabilirea cauzei deceselor”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Mai multe despre accidentul teribil de la Iași puteți citi AICI
Adauga un comentariu