National

Un traficant de droguri a izbucnit in PLANS cand a fost prins de politie – VIDEO

Publicat: 05 oct. 2012
1

Patru tineri au fost retinuti la Brasov pentru trafic de droguri. Acasa la seful retelei, anchetatorii au gasit peste 1,5 kilograme de hasis. Acesta a izbucnit in plans cand a vazut politia, potrivit rtv.net.

Unul dintre suspecti, receptioner la un hotel din Poiana Brasov, a fost prins in flagrant, in timp ce vindea 10 grame de hasis. El era insotit de doi tineri, asupra carora au fost gasite alte 10 grame de droguri.

Cercetarile au dus la principalul furnizor de droguri. Seful retelei avea in casa 1.200 de grame de hasis si peste 4.000 de euro, bani obtinuti din afacerile cu droguri.

Comentarii
  • CE RETARDAT DOAMNE ! DATE DREQ ! ACUMA PLANGE CA LO PRINS, DAR PANA ACUM SE PLIMBA IN FIGURI SI MUSCHI PRIN ORAS. ACUMA PARCA E UN COPIL DE DOI ANI. TARE ASTA ! AR TREBUI PUS PE TOATE CANALELE T.V POSIBILE. SA RADA TOATA TARA DE ACEST COPIL CARE SE CREDE SMECHER. :))

  • FAC APEL LA MÅDÅLI VOICU SI PÅUN SA NUL LASE PE ACEST BORCOI DI BRATE SALVATIL DE LA LIBERTATE EL VREA LA PUSCÅRIE MÅDÅLINE POATE MERGI SI TU CU EL

Adauga un comentariu