Actualitate

Un tramvai a deraiat in zona Garii – FOTO, VIDEO

Publicat: 29 ian. 2013

Ieri, traficul a fost intrerupt mai bine de o jumatate de ora intre Gara mare si depoul RATP dupa ce un tramvai a deraiat. Angajatii Regiei Autonome de Transport Public in comun s-au chinuit minute in sir sa-l repuna pe sine, iar in jurul orei 19:00 circulatia a fost reluata. Cutia macazului de la calea de rula a tramvaiului s-a infundat cu zapada si cu mizeria provenita de la materialul antiderapant.

Comentarii
  • DUCETI LA PIETA TOATE FIARELE ASTEA STIMATI TOVARASI COMUNISTI DIN RATP.NICHITA NUMAI GUNOAIE ADUCE LA IASI,NE-AM SATURAT DE COMUNISTUL NICHITA .DESFIINTATI SERVICIUL TRANSPORT CU TRAMVAIUL VECHI DE 100 ANI.JOS NICHITA!JOS CONDUCEREA RATP.PUNETI IN PERICOL VIATA CALATORILOR IESENI.POLITIA CIRCULATIE NU IA MASURI DELOC?????

    • Te du tu dara la Pieta cu tot cu al tau cazanel crem, fost taxi prin Germania. Si incearca sa nu mergi pe linia de tramvai, ca sa nu infunzi macazu’.

  • Tramvaiul se afla pe linia de trecere de pe un sens pe celalalt de la intrarea in depoul de la Gara, de aceea apare in pozitia respectiva, nu pentru ca ar fi fost o deraiere spectaculoasa, asa cum vrea ticalosia de la BZI sa lase sa se inteleaga. Iar de deraiat a deraiat pentru ca la Iasi nu s-a descoperit inca roata in materie de deszapezire, pentru ca nu exista notiunea de cale proprie pentru tramvaie, samd. Pentru ca e un oras inapoiat, in esenta.

  • acolo este o trecere de pe o linie pe alta, nu e nici o deraiere , o scurtatura pentru ajungerea in depou….un fel de S si va rog frumos sa nu va mai dati commenturi la stiri pentru ca stim cu totii ca practicati chestia asta. In general commenturi defaimatoare

  • Pe cand o campanie din partea presei despre avantajele utilizarii transportului in comun, despre implicarea societatii civile in aceasta problema? O campanie de educare a cetatenilor despre ce inseamna transportul public si cum ar putea ajuta la dezvoltarea lui? Toti vreti sa aveti de-a gata, dau nu va implicati nici unul.
    Stiti sa hiperbolizati in negru niste incidente marunte.

Adauga un comentariu