National

Un turist în vârstă de 70 de ani aproape să se înece după ce s-a aruncat în mare pentru a-şi recupera pălăria – VIDEO

Publicat: 07 iun. 2020
salvamari salveaza persoana inec

Un turist în vârstă de 70 de ani a fost la pas de moarte după ce s-a aventurat în apele mării. Aflat în Eforie, turistul a fost cât pe ce să îşi piardă viaţa după ce s-a aventurat în Marea Neagră.

O pălărie putea să curme o viaţă! Bărbatul a înotat pentru a-şi recupera pălăria luată de vânt

Motivul pentru care bătrânul s-a aventurat în apă este unul total absurd. Vântul îi luase pălăria şi, vrând să o recupereze, acesta s-a eventuar în apă. Bărbatul s-a avântat în valuri ca să îşi recupereze pălăria de soare. Turistul a înotat cât a putut până când a simţit că îl lasa puterile. O persoană a văzut întreaga scenă şi l-a scos al mal. Acesta a alertat salvamarii, iar unul dintre ei s-a dus în înot până la bărbatul în pericol şi l-a scos la mal Atât salvamarul cât şi bătrânul s-au prăbuşit pe nisip fiind sleiţi de puteri după ce s-au luptat minute bune cu valurile şi curenţii.

Prima intervenţie pe acest an a salvamarilor

Este prima intervenţie a salvamarilor în acest sezon estival. Bilanţul anului trecut are 17 morţi şi 4oo de intervenţii reuşite, pe întreg litoralul. Salvamarii trag un avertisment legat de curajul unor turişti de a se avantura în mare. Aceştia explică faptul că, atunci când curenţii sunt foarte mari, chiar şi un înotător profesionist poate avea mari probleme în a putea înota. Salvamarii îndeamnă la respectarea regulilor impuse de aceştia.

Adauga un comentariu