Eveniment-Social

Un veteran a cerut sprijinul prefectului

Publicat: 14 ian. 2010
1

Dupa ce a ajutat un copil infirm, prefectul Dragomir Tomaseschi se implica si in rezolvarea situatiei unui batran de 95 ani. Ciripan Paval, fost granicer in timpul celui de-al doilea razboi mondial si capturat la Cernauti de armata rusa, i-a solicitat prefectului ajutorul pentru a i se recunoaste calitatea de veteran de razboi. Inchis vreme de 10 ani in mai multe lagare de pe teritoriul rusesc, lui Ciripan Paval nu i-a fost recunoscuta calitatea de veteran de razboi nici in prezent, batranul avand o situatie foarte delicata. „Eu nu am beneficiat niciodata de aceste drepturi si asta este tot ce imi doresc. Am 95 ani, am stat in lagarele rusesti vreme de 10 ani. Din aceasta cauza am fost facut si dezertor. Vreau doar ca lucrurile sa se indrepte”, a spus Ciripan Paval.

Prefectul Dragomir Tomaseschi l-a asigurat pe veteranul de 95 ani de intreg sprijinul sau. Tomaseschi a spus ca va vorbi cu Asociatia Veteranilor pentru ca Ciripan Paval sa beneficieze de toate drepturile pe care le are un veteran. „Voi lua legatura cu reprezentantii Asociatiei Veteranilor de razboi pentru ca situatia sa se indrepte. Domnul mi-a explicat in detaliu cazul si am decis sa-l ajut pentru a-si recapata carnetul de veteran”, a spus prefectul Dragomir Tomaseschi.

Comentarii
  • Felicitari d-l Prefect onorabil din partea dv, tinetio tot asa , dumnezeu sa va ajute in tot ce intreprindetii se poate daca se vrea luati exemplu si altii de l;a av. Dragomir. Mult succes .

Adauga un comentariu