Titlurile zilei

Una dintre cele mai frumoase cântărețe din Iași s-a măritat! Nuntă ca în povești în lumea artiștilor! Fotografii în exclusivitate

Publicat: 21 mai 2022
Ei în vie, la biserică și poze de pe Facebook
Irina Gorga și Eugen Toboș, doi artiști din Iași au avut o nuntă de poveste

Irina Gorga, solistă și iubitul său Eugen Toboș, chitarist și-au unit destinele. Cei doi artiști din Iași au avut parte de o nuntă de poveste. Pentru cununia civilă, tinerii însurăței au ales un loc nonconformist, dar totuși foarte căutat în ultima vreme

Doi îndrăgiți artiști din Iași și-au unit destinele joi, 19 mai 2022. Irina Gorga, solistă și iubitul său Eugen Toboș, chitarist au ales să se căsătorească, după ce au trăit împreună o relație frumoasă, de lungă durată. Nunta acestora a fost una deosebită, deoarece tinerii căsătoriți au ales un loc nonconformist pentru cununia civilă. Irina și Eugen au ales să își unească destinele într-un decor de poveste, printre rândurile de vie. Un astfel de loc, a devenit din ce în ce mai căutat pentru astfel de evenimente. Cei doi artiști și-au chemat familia și  câțiva prieteni apropiați, și au petrecut pe cinste la Restaurantul La Castel, Iași.

Atmosfera a fost întreținută până dimineață de mai mulți colegi de breaslă a celor doi, dar nici Irina nu s-a lăsat mai prejos. Frumoasa cântăreață a urcat pe scenă la propria nuntă interpretând mai multe melodii. Artista Irina Gorga a devenit și mai cunoscută după participarea la emisiunea „Vocea României”. În prezent, tânăra este solistă în trupa Opis Band.

Cei doi artiști din Iași, Irina Gorga și Eugen Toboș au ales pentru nuntă ținute personalizate

Petru acest eveniment unic din viața lor, Irina a ales o rochie albă, simplă, fără prea multe accesorii, doar câteva paiete în partea de sus. Buchetul a fost și el compus din flori albe. Coafura a fost și ea una clasică, un coc simplu de mireasă. În schimb, Eugen a optat pentru un costum de culoare mov, asortat cu o cravată  roșie. Piesa de rezistență la ținuta acestuia a fost o broșă în formă de chitară, instrumentul la care el cântă. Aceasta a fost prinsă de gulerul sacoului, în partea stângă.

La petrecere au fost prezente mai multe persoane cunoscute din Iași, printre care și pictorița Silvia Nemțanu, cunoscută pe rețelele de socializare și ca fashion influencers.  Petrecerea a fost încheiată cu un tort cu trei etaje, multicolor, iar în vârful acestuia tronau două figurine cu cei doi miri. Precizăm că cei doi miri nu au putut fii contactați pentru a oferii un punct de vedere sau alte detalii despre eveniment. Cel mai probabil cei doi artiști se odihneau după petrecerea de pomină ce a avut loc cu o seară în urmă. Însă, întreg evenimentul a fost făcut public pe rețelele de socializare, unde fanii celor doi s-au putut delecta cu imaginile savuroase de la petrecere și nu numai.

O altă artistă din Iași s-a căsătorit în luna iulie a anului trecut

Celebra actriță Erica Moldovan  s-a căsătorit pe data de 29 iulie 2021, cu Liviu-Mihai Chelariu, artistul de la Opera Națională Română Iași. Cei doi, în vârstă de 34 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani și au hotărât să își unească destinele. Înainte de ziua cea mare, frumoasa actriță a organizat, alături de mai multe prietene, într-un local din Iași, petrecerea burlăcițelor. Acestea au petrecut până dimineață. Erica a ales să poarte în ziua nunții două rochii.

La cununia civilă, frumoasa actriță a purtat o rochie simplă, scurtă, iar seara a ales o rochie sofisticată, cu multe detalii aplicate în zona bustului. Buchetul miresei a fost format doar din floarea miresei. Machiajul și coafura nu au fost nici ele extravagante. Mirele, Mihai Chelariu, a purtat un singur costum, simplu, de culoare închisă. Pentru domnișoarele de onoare, mireasa a ales rochii de culoare galbenă. După cununia civilă, mirii, împreună cu invitații, s-au retras într-un loc select din Iași, unde au petrecut până dimineață.
Comentarii
Adauga un comentariu