Titlurile zilei

Una dintre cele mai frumoase doctorițe de la SMURD, Giorgiana Matei, a plecat din Iași după marea dragoste. Focoasa brunetă s-a mutat la Constanța, dar continuă să salveze vieți – GALERIE FOTO (Exclusiv)

Publicat: 07 ian. 2022
Giorgiana Matei, îmbrăcată în echipamentul SMURD
Dr. Giorgiana Matei, fost medic SMURD la Iași, s-a mutat în Constanța, pentru a fi mai aproape de iubitul ei

Frumoasa doctoriță a părăsit echipa medicală SMURD Iași! Giorgiana Matei își continuă acum activitatea la Constanța. Tânăra, care este incredibil de frumoasă, și-a ales această meserie pentru că și-a dorit să fie alături de oameni și să le întindă o mână de ajutor

După mai mulți ani de activitate în cadrul echipei medicale SMURD Iași, Giorgiana Matei a ales să își continue cariera în Constanța. Tânăra a plecat din Iași în luna decembrie 2021, după ce a susținut un examen la o unitate medicală din Constanța. Persoane din cercul de prieteni al frumoasei doctorițe au povestit pentru reporterii cotidianului BZI că aceasta ar fi ales să plece tocmai la Constanța, deoarece acolo locuiește logodnicul ei. Giorgiana Matei va continua să salveze vieți.

„Într-adevăr, Giorgiana Matei a plecat la Constanța după ce a dat un examen și a prins un post acolo. Medicii au și viață personală… În luna decembrie 2021 a fost un concurs și în secția clinică pe care o conduc și s-au angajat un medic specialist și un rezident în ultimul an de studiu, care a luat examenul de medic specialist. În UPU-SMURD Iași există 36 de medici specialiști și primari de urgență, dintre care 6 cadre didactice”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

Giorgiana Loredana Matei a făcut parte din echipajul de pe elicopterul SMURD

Giorgiana Loredana Matei a fost medic în echipa SMURD Iași. Tânăra este extrem de frumoasă și se poate spune cu ușurință că, după ea, întoarce toată lumea capul. Reporterii cotidianului BZI au discutat cu Giorgiana în urmă cu un an și au aflat de ce a ales această meserie, ce pasiuni are și cu ce se ocupă în timpul liber. Tânăra este de loc din Săveni, județul Botoșani, și a urmat cursurile UMF Iași – specializarea Medicină Generală. Ulterior a ales medicina de urgență și este de 3 ani medic specialist. Giorgiana are 33 de ani și a spus că, până acum, a pus cariera pe primul loc. Bruneta a salvat vieți, făcând parte din echipajul de pe elicopterul SMURD.

Pe rețelele de socializare, medicul strânge sute de reacții la fotografiile postate. Giorgiana a povestit că un pacient a crezut că a ajuns în Rai când a văzut-o pe ea.

”Un pacient, victima unui accident rutier, fiind confuz după ce își pierduse cunoștința și pe care îl însoțeam spre spital, la un moment dat s-a trezit, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și a ajuns în Rai”, a spus dr. Giorgiana Matei.

Medicul și-a descoperit o nouă pasiune: gătitul!

Tânăra știe că este frumoasă, dar spune că frumusețea nu este întotdeauna un avantaj. Dr. Giorgiana Matei și-a descoperit o nouă pasiune: gătitul! Medicul spune că este pasionată și de călătorii și îi place să scrie. Totuși, de o vreme, îi place să gătească, în special prăjituri.

Doctorița a adăugat că vrea să facă unele modificări în viața ei. Giorgiana Matei își dorește o familie și vrea să-i facă mamei sale o bucurie, să devină cât mai repede bunică. Însă mai este cale lungă până acolo! Până acum, familia ei a fost echipa SMURD și cu siguranță va fi în continuare. De remarcat este faptul că prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași, nu a avut decât cuvinte de laudă la adresa tinerei.
Comentarii
Adauga un comentariu