Din lumea filmului

Una dintre cele mai indragite cantarete a primit o stea pe Walk of Fame

Publicat: 05 ian. 2018
3

Cantareata Mary J. Blige, una dintre cele mai cunoscute artiste de rhythm si blues, va primi in cursul saptamanii viitoare o stea pe celebrul Walk to Fame de la Hollywood.

Mary Blige a atras atentia publicului si datorita activitatii sale de producatoare si actrita. Ea urmeaza sa primeasca o stea pe 11 ianuarie.

Artista este posesoarea a noua premii Grammy si a fost nominalizata pentru doua premii Globul de Aur pe 2018 pentru rolurile din "Mudbound" si din "Mighty River", conform Billboard.

Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numara "Family Affair", "Be without you", "Just Fine" si lista poate continua. Blige a avut niste colaborari de succes anul trecut cu Kanye West si Missy Eliott.

Amaraciunea lui Cuzin Toma, la inceput de 2018! "Nici un ban! Astept lamuriri"! Artistul a incheiat 2017 la usa CREDIDAM-ului, cu jalba-n protap

Cuzin Toma a incheiat anul 2017 la fel cum l-a inceput: cerandu-si drepturile.

Cuzin Toma a mers din nou, in urma cu trei zile, la sediul CREDIDAM, pentru a afla cand ii intra banii care i-au fost repartizati in urma prestatiei sale din ultimele 6 luni. Firicel a fost anuntat ca are de luat aproximativ 4.000 lei pentru ultimele 6 luni, bani care provin din drepturile conexe pe difuzari, insa suma respectiva nu i-a intrat inca in cont.

„Suntem in data de 29 decembrie, ora 14.32. Nici un leu de la Credidam!!! Sunt la sediu si astept lamuriri”, a scris Cuzin pe contul lui de Facebook. Dupa doua ore, artistul a revenit cu o concluzie amara: „la anu si la multi ani”.

Cuzin Toma si-a facut un obicei din a merge la sediul CREDIDAM pentru a-si solicita drepturile. El a avut cateva conflicte dure cu conducerea organizatiei, in urma carora a fost solicitata interventia Politiei. Actorul spune ca nu vrea decat drepturile lui si solicita modelul de calcul dupa care se calculeaza sumele din repartitii. El spune insa ca sefii institutiei refuza dialogul.
Adauga un comentariu