Magazin

Unde iti ies cosuri pe fata cel mai des? Fiecare zona arata afectiunile unui organ

Publicat: 18 oct. 2014
1
Te-ai intrebat vreodata de ce iti ies cosuri in anumite zone pe fata? Ei bine, aceste zone sunt strans legate de afectiunile de care ai putea suferi, iar cosurile sunt semnalul de alarma. Ce inseamna:
Cosurile de pe obraji
Acestea sunt cele mai raspandite si de cele mai multe ori arata ca ai putea suferi de boli ale plamanilor. Nu strica sa faci o vizita la medic, ca sa fii sigura ca esti bine.
Cosuri pe barbie
Femeile carora le apar adesea cosuri pe barbie, ar putea avea probleme cu ovarele – mai exact ar avea ovare polichistice. In special cele ale caror menstruatie nu este regulata ar putea avea acest simptom. Daca ai aceasta problema, cel mai probabil iti ies cosuri si pe gat.

Vezi si Cu ce sa NU te dai pe fata daca ai cosuri. Tot ce faceai pana acum era GRESIT 

Bubite pe nas
Si cosurile de pe nas ar putea semnala o problema importanta de sanatate. Aparitia acestor cosuri ar putea insemna un colesterol ridicat sau lipsa vitaminei B in organism.
Cosuri intre sprancene
Cosurile care apar exact in zona dintre sprancene – care este zona splinei si pancreasului – arata ca ai putea avea probleme cu acele organe. De asemenea, ar mai putea arata si o toxicitate ridicata a ficatului sau alergii alimentare, potrivit avantaje.ro.
Cosurile de pe frunte
Pot insemna ca ai probleme cu sistemul digestiv. Fie nu ai mancat corespunzator in ultima perioada, fie s-a dezvoltat o problema serioasa, ar trebui sa ai mare grija la ceea ce consumi si, de ce nu, sa mergi si la un control daca problema se agraveaza.

Vezi si Scapa de cosuri in doar 24 ore! Metoda folosita de Jenifer Lopez 

Cand iti apar cosuri pe tample
Tamplele sunt legate de rinichi, astfel ca atunci cand iti apar cosuri in acele zone, rinichii tai ar putea avea probleme. Hidrateaza-te bine, iar daca simti dureri la spate, in zona rinichilor, ar trebui sa mergi la specialist.
Adauga un comentariu