International

Unde merg majoritatea turistilor? In Japonia!

Publicat: 20 aug. 2014
Numarul turistilor straini care au vizitat Japonia in luna iulie a acestui an a crescut cu 26,6 % fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la circa 1,27 milioane de persoane, au relevat miercuri date guvernamentale, preluate de Kyodo.
De asemenea, numarul total al turistilor straini care au vizitat Japonia in primele sapte luni ale anului a inregistrat un record de 7, 53 milioane, potrivit datelor furnizate de Organizatia Nationala a Turismului din Japonia.

Citeste si: CATASTROFA. Hiroshima distrusa de alunecari masive de teren – FOTO

Acest record de turisti straini se datoreaza cresterii numarului de zboruri internationale pe aeroportul Haneda din Tokyo si intensificarii numarului de curse charter din statele Asiei.
China a fost tara cu cei mai multi turisti care au vizitat Japonia in luna iulie (aproximativ 281.200), de doua ori mai multi decat anul trecut, sositi in principal la bordul vaselor de croaziera de lux. Pe locul al doilea s-a situat Taiwanul, cu 279.300 de turisti, intr-o crestere de 17,1% fata de anul trecut, iar pe locul al treilea Coreea de Sud, cu 250.600 de turisti in luna iulie.


loading...

Adauga un comentariu