Cancan

Unde muncește acum Elena Băsescu. Fiica fostului președinte și-a schimbat jobul

Publicat: 30 oct. 2020
Elena Basescu machiata strident
Unde muncește acum Elena Băsescu după ce și-a dat demisia din Camera de Comerț și Industrie

Unde muncește acum Elena Băsescu după ce și-a dat demisia din Camera de Comerț și Industrie. Fiica lui Traian Băsescu a muncit acolo în ultimii ani. De curând aceasta s-a angajat la Camera Deputaților.

Elena Băsescu lucra la Camera de Comerț și Industrie a României din 2016, acolo unde fusese încadrată inițial cu un salariu de 3.000 lei pe lună.

Unde muncește acum Elena Băsescu

Fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu a intrat în concediu în anul 2018, când a venit vremea pentru a se întoarce la muncă, aceasta și-a anunțat șefii că nu va mai lucra acolo.

Elena Băsescu a prins un loc și mai bun, cel de consilier la Camera Deputaților din partea Partidului Mișcarea Populară, înființată de tatăl ei. La noul ei loc de muncă, Elena nu este nevoită să se prezinte la birou din cauza pandemiei de coronavirus. Aceasta lucrează în regim de telemuncă, respectiv de la domiciliu.

Chiar dacă ar fi nevoită să vina zilnic la program, fiica cea mică a fostului președinte locuiește în zona Piața Unirii, în apropiere de Palatul Parlamentului (și chiar lângă Camera de Comerț).

Câștiga 6000 de euro pe luna că europarlamentar

Cea mai importantă experiență politică a Elenei s-a consumat în perioada 2009-2014, când fiica lui Traian Băsescu a fost europarlamentar al României.  În acea perioadă salariul acesteia era de 6.000 euro pe lună. În 2013, ea și soțul ei de la acea vreme, Bogdan ionescu, aveau în conturi (comune) aproximativ 460.000 euro, locuia într-un apartament de 130 mp obținut printr-o donație și conducea un automobil Rangee Rover fabricat în anul 2007. Cei doi mai aveau bijuterii și ceasuri de 50.000 euro dar și tablouri de 10.000 de euro.

Elena Băsescu, la alegerile parlamentare pe lista PMP

Elena Băsescu, va candida la alegerile parlamentare pe lista Partidului Mişcarea Populară Constanţa. Fata cea mică a fostului preşedinte al României Traian Băsescu va fi pe primul loc la Camera Deputaţilor.

”Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară a validat listele organizaţiei judeţene P.M.P. Constanţa pentru alegerile parlamentare, acestea fiind semnate de domnul preşedinte Eugen Tomac pentru a fi depuse la Biroul Electoral de circumscripţie Constanţa. La Camera Deputaţilor lista este deschisă de Elena Băsescu, iar la Senat de Claudiu Iorga Palaz”, a transmis PMP Constanţa printr-un comunicat de presă.

Elena Băsescu se declara mulțumită de noul loc de muncă și a spus că, Constanța este a doua ei casa.

„Am decis să accept candidatura, am decis să accept să candidez pentru un loc de deputat la Constanţa. De ce la Constanţa? Pentru că e a doua mea casă. M-am născut în Constanţa, am crescut în Constanţa, familia din partea tatălui meu locuieşte în Constanţa. Prin rolul pe care l-am avut, acela de mamă singură a trei copii, am căpatat o dimensiune nouă, mi-am dat seama că statul nu sprijină familiile monoparentale. De aceea doresc să ofer PMP o nouă viziune asupra politicilor publice în zona socială. Nu mă voi lansa în lupte în Parlament. Voi dori doar să construiesc din experienţa mea proprie, acea de mamă singură a trei copii”, a spus Elena Băsescu.

Comentarii
Adauga un comentariu